2024. április 25., csütörtök

SuBus nyári akció

Négyszáz dináros bónusz feltöltést ad utasainak a Subotica-trans

A Subotica-trans Utasszállító Közvállalat nyári akciójának keretében 400 dináros bónusszal kedveskedik azoknak az utasoknak, akik 500 dináros összegben feltöltik elektronikus pénztárcájukat. Az akció augusztus 10-től 21-ig tart, s célja, hogy minél több polgár igénybe vegye a városi tömegközlekedést. Az elektronikus pénztárcával utazók 60 dinárért utazhatnak a városi járatokon, akik viszont az autóbuszon váltanak jegyet, azoknak 90 dinárt kell fizetniük, ezért is érdemes kiváltani és használni a kártyát.

A négyszáz dináros bónuszra egyaránt jogosultak azok az utasok, akik már rendelkeznek elektronikus pénztárcával és azok is, akik most fogják csak kiváltani azt. Nekik az elektronikus pénztárca kidolgozásáért az érvényben lévő árjegyzék szerint 400 dinárt kell fizetniük, majd további ötszáz dinárral kell feltölteni azt, hogy megkapják a bónusz összeget, mely korlátlan ideig a rendelkezésükre áll, illetve mindaddig, amíg le nem utazzák azt. Egy elektronikus pénztárcával csupán egyszer lehet megvalósítani a 400 dináros bónusz feltöltését.

Az elektronikus pénztárcát a város öt pontján lehet kiváltani és feltölteni, mégpedig az Autóbusz-állomáson, a Subotica-trans Matko Vuković utcában működő idegenforgalmi irodájában, a Tesla-telepen a Partizán bázisok utcában, a Pátriával szemben a Maksim Gorkij 1-es szám alatt, valamint Palicson, a Spliti fasor 1-es szám alatt.

A SuBus-rendszer felhasználói számára a Subotica-trans nemrégiben beindította az ingyenes telefonos ügyfélszolgálatát is, ahol az utasok tájékoztatást kaphatnak a SuBusszal kapcsolatban, valamint ide várják az utasok észrevételeit, javaslatait. Az ügyfélszolgálat telefonszáma 0800/024-001, de észrevételeikkel, kérdéseikkel a reklamacije@sutrans.rs címen is jelentkezhetnek.