2024. április 20., szombat

Ma kezdődnek a Halászesték Apatinban

Immár 52. alkalommal rendezik meg az Apatini Halászesték rendezvényt. A fölújított Nikola Tesla téren július elsejétől ötödikéig szórakozhatnak a vendégek neves esztrádművészek föllépése mellett.

A rendezvényt hivatalosan ma 22 órakor tűzijátékkal nyitják meg, majd a Dolly Bell, a SARS és más együttesek koncerteznek. A program viszont már este hét órakor megkezdődik, mégpedig a juniorok halfőző versenyével, majd dokumentumkiállítás nyílik a dunai vízimalmokról és az ötven évvel ezelőtti nagy áradásról. Lesz bélyegkiállítás is, a kupuszinai fúvósok kíséretében fölvonulnak a szondi mazsorettek, föllépnek a szondi és kupuszinai művelődési egyesületek tagjai.

Vasárnapig mindennap főznek halat, és programok tömkelege várja a közönséget, kezdve a horgász- és csónakversenytől a különböző sportvetélkedőkön át a gyermekműsorokig, egyházi zenei koncertektől rockbandák föllépéséig, művelődési egyesületek bemutatkozásáig. Mindez természetesen több különböző helyszínen történik, így mindenki ízlése szerint választhat magának programot.