2024. április 24., szerda

Légkondicionáló a gyermekotthonnak

A szelíd motorosok minden találkozójuk alkalmával igyekeznek  adományokat gyűjteni (Fotó: Fekete J. József)

A szelíd motorosok minden találkozójuk alkalmával igyekeznek adományokat gyűjteni (Fotó: Fekete J. József)

Remekül buliztak a közelmúltban a motorosok a zombori Strandon. Dübörögtek a kétkerekűek, dübörgött a rock, remek volt a hangulat és gyűltek az adományok. Az összejött pénzből négy motorklub tagsága légkondicionálót vásárolt és adományozott a zombori Miroslav Mika Antić gyermekotthonnak.

A találkozót a város turisztikai szervezete rendezte a városi közigazgatás támogatásával, és miként tavaly, idén is sikeres volt, nem utolsósorban a bevétel terén is, ami jótékony adományokból folyt be. A motorosok négy egyesületének, a Northwings, a Lowlanders, a Keepers, a Road Warriors képviselői, valamint Strahinja Pekez, a városi közigazgatás idegenforgalmi szolgálatának dolgozója adták át az ajándékot Nada Starčević igazgatónőnek.

Elmondták, hogy minden találkozójuk alkalmával igyekeznek adományokat gyűjteni, illetve olyan akciókat kezdeményezni, amelyekkel másokon segíthetnek, egyben népszerűsítik tevékenységüket és terveiket.

A gyermekotthon igazgatónője megköszönvén az adományt, közölte, hogy a légkondicionálót az intézmény konyhájában szerelik föl, hogy megkönnyítsék az ott dolgozók munkáját, különösen a nyári hónapokban.