2024. április 16., kedd

Szigetet vesz Brad Pitt és Angelina Jolie Görögországban?

Sajtóinformációk szerint 4,7 millió dollárért szigetet akar venni Görögországban, a Jón-tengeren Brad Pitt és Angelina Jolie.

A nyolcfős család - Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyereket nevel - az Echinádok elnevezésű szigetcsoporthoz tartozó Gaia-szigetet nézte ki magának azért, hogy nyugodt környezetben tölthessék szabadidejüket. Egy amerikai lapnak nyilatkozó forrás szerint a 40 éves színésznő teljesen beleszeretett a helybe, ahol gyerekei végre szabadon szaladgálhatnának, a lesifotósoktól való félelem nélkül.

A forrás hozzátette: bár a szigetet fejleszteni kell, ezért az árért nem fog gondot okozni a párnak álmaik nyaralójának megvalósítása. A 43 hektáros szigeten hat villa felépítésére van engedély.

A Görögország nyugati partjainál fekvő Echinádok közé 18 sziget tartozik, amelyből hat a katari emír, Tamím bin Hamad ász-Száni sejk tulajdonában van.

Angelina Jolie és Brad Pitt nemrég kezdte árulni New Orleans híres francia negyedében álló otthonát, az ingatlant 6,5 millió dollárért hirdették meg.