2024. április 19., péntek

Nyárindító fesztivált szerveznek Adán

Tóth Gabi lesz a június 6-i rendezvény sztárvendége

Az adai Guba Éva nemrég költözött haza Magyarországról, hogy szülővárosában valósítsa meg álmait. Jelenleg családjával karöltve egy június 6-án esedékes nyárindító fesztivál megszervezésén fáradozik.

Éva tizenegy évig élt Magyarországon. Budapesten üzleti kommunikáció és média szakon szerzett oklevelet. Ezután szerepelt, illetve közreműködött a kereskedelmi televíziókban. Sok vívódás után döntötte el, hogy hazatér, s végül egyrészt magánéleti okokból hagyta ott a külföldi munkát, másrészt a rengeteg lemondás miatt.

– Nem volt karácsonyom, nem volt újévem, a szó legszorosabb értelmében reggeltől késő estig tartott a hajtás, s néha éjszaka is követni kellett a műsorokat – mesélte. Januárban jött végleg haza.

Az adai rekreációs központban, a focipálya melletti füves területen esedékes fesztivál ötlete onnan származik, hogy magyarországi munkája során rengeteg hírességgel megismerkedett, és felmerült benne, hogy ha már vannak ismeretségei és kapcsolatai, akkor miért ne használja ki a lehetőséget, hogy rajtuk keresztül egy kis színt, örömöt lopjon az itt élő emberek hétköznapjaiba.

Rendezvényükkel nemcsak a fiatalokat, hanem a közép- és az idősebb korosztályt is meg szeretnék szólítani. Ezért odafigyeltek arra is, hogy a belépők elérhető áron legyenek megvásárolhatók: a belépőjegyek elővételben 500, a helyszínen 700 dinárba kerülnek, az önkormányzatnak köszönhetően a gyermekek 10 éves korig ingyen látogathatják a rendezvényt.

No de kik is szórakoztatják majd a közönséget a jövő szombati fesztiválon? A buli sztárfellépője Tóth Gabi és zenekara lesz, előtte az úgyszintén magyarországi Tha Shudras zenekar koncertjén kapcsolódhatnak ki az emberek. Tóth Gabi fellépésére a hazai Perpetuum Mobile Band zenekar melegíti be a közönséget. A gyermekprogramok már délután megkezdődnek.