2024. április 20., szombat

Ha megveszi a Magyar Szót, nyerhet!

Petroland, Exit, nyaralás...

Több nyereményjátékot szerveztünk Önöknek, kedves Olvasóink! Belépőjegyeket a petrőci Petroland fürdőbe, az Exit fesztiválra, kétszer két személyre szóló szeptemberi, egy hetes nyaralást a Brač-szigetén található Fülöp apartmanházba, Sutivanon. Ezen kívül lesznek még meglepetések. Ha megveszi a Magyar Szót, nyerhet, pihenhet és szórakozhat!

Első nyereményjátékunk a Petrolandhez kapcsolódik, és telefonos. Ez azt jelenti, hogy az aki felhívja a 021/456-066-os számot, az első tíz jelentkezőnek egy-egy jegyet ajándékozunk. A jelentkezéskor le kell diktálniuk nevüket, címüket és telefonszámukat. A játék kedden kezdődik, és délelőtt 10-től 12-ig lehet a fent említett számot hívni. A másnapi, szerdai újságban közöljük a nyertesek névsorát, és ott közöljük az újabb telefonszámot, amelyen tovább lehet játszani. Ahhoz, hogy megtudják, nyertek-e és megtudják az új telefonszámot meg kell venniük a másnapi lapot.

Második nyereményjátékunk az újvidéki Exit-fesztiválhoz kapcsolódik. Több jegyet osztunk ki, de csak azoknak az Olvasóinknak, akik megveszik a június 3-i és 17-i számunkat, és a Képes Ifjúság mellékletből kivágják az exites szelvényt. A két szelvényt borítékolni kell és legkésőbb július 1-ig beküldeni címünkre (21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1.) Exit felirattal. A nyertesek névsorát július 7-én, közöljük a Magyar Szóban. Az Exit-fesztivál július 10-én kezdődik és 12-ig tart.

Harmadik nyereményjátékunk június 5-án kezdődik és július 25-én ér véget. A brači Fülöp Apartmanház kétszer két személyes nyaralást ajándékoz Olvasóinknak a gyönyörű villában és a csodálatos Sutivánon. Június 5-án, pénteki számunkban közöljük az első szelvényt és július 25-én, szintén pénteki számban az utolsót. Összesen 8 szelvény jelenik meg (mindig a pénteki számokban), ezeket legkésőbb július 30-ig kell beküldeni, ugyanis a húzást augusztus 1-jén a Strandszépe-választáson ejtjük meg.

A nyereményjátékainkkal kapcsolatos információkat lapunkban minden nap frissítjük.