2024. április 25., csütörtök

Vučić ma is azt ígéri, jobb lesz

Aleksandar Vučić kormányfő ma is kijelentette, kormánya folytatja a megkezdett reformokat valamint a befektetések bevonzását, így a polgárok már 2016-ban jelentős javulást fognak érzékelni. 

- Már ez év végén érezhetik a változást az emberek saját pénztárcájukon. Nem nagy változást, de változást. 2016-ra ez a változás már sokkal inkább érezhető, tapintható lesz - ismételte el Vučić péntek délelőtt Rumán, Szent Miklós védszentünnep alkalmából. 

Vučić gratulált az ünnep alkalmából a rumaiaknak és meghagyta, annak ellenére, hogy a kormány segít a munkavállalásban valamint  a vállalkozások beindításában, többet és jobban kell dolgozni ahhoz, hogy látható eredményeket érjünk el. 

Megdícsérte vendéglátóit, amiért a község felvirágoztatásába nagy energiákat fektettek be, így az olaszországi vállalat rumai üzemében 325-en kaptak munkát. Meghagyta, továbbra is vonzzák be a befektetőket a községbe, ehhez a kormány megad majd minden segítséget. Infrastrukturális beruházásokat harangozott be a kormányfő, nem csak Ruma községben de egész Szerémségben.