2024. április 25., csütörtök

Forgalomelterelés Magyarkanizsa Községben

A Magyarkanizsai Községi Közigazgatás Felügyelőség értesíti a lakosságot, hogy a 300-as számú állami úton (a velebiti bekötőúttól a Körmöci-sarokig) а Vojput vállalat munkálatai miatt a forgalomelterelésre kerül sor. A Velebit felől Tóthfaluba utazók május 18-a óta Oromon és Völgyesen keresztül tudnak közlekedni és kikerülni a munkálatokat.

Azoknak a munkagépeknek, amelyek a mezőgazdasági földterületeket csak a javított úton keresztül tudják megközelíteni munkavégzés céljából, a kivitelező biztosítani fogja az áthaladást az építőhelyen.

Az útlezárás előreláthatólag 10 munkanapig fog tartani (az időjárási viszonyoktól függően). A munkálatok munkanapokon 7-től 18 óráig tartanak.

Az első szakasz befejezésével, várhatóan május 28. után, további útlezárásra számíthatnak a velebiti bekötőúttól Újfaluig. A Velebit felől Oromra utazók a Körmöci-sarok felé fordulva a Tóthfalu–Völgyes útvonalon tudnak majd Oromra jutni, a Szabadka felől érkezők pedig a malomnál Völgyes felé fordulva tudják kikerülni a munkálatokat és eljutni Magyarkanizsa, illetve Zenta irányába. A munkagépek áthaladását a kivitelező ezen az útrészen is biztosítani fogja. A útlezárás második szakasza előreláthatólag június végéig fog tartani (az időjárási viszonyoktól függően).