2024. április 25., csütörtök
NŐI VÍZILABDA

Elmaradt a bajnokavatás: egyenlített a Zenta Yordo!

A Zenta Yordo nőivízilabda-csapata megcáfolta azokat, akik úgy gondolták, a Crvena zvezda együttese az idén legyőzhetetlen, s ahogy az alapszakaszt, úgy a rájátszás elődöntőjét és döntőjét is vereség nélkül nyeri meg. A Tóth László által vezetett csapat a zentai Népkerti medencében bebizonyította, hogy az első mérkőzésen elszenvedett tízgólos vereség már a múlté, s 11:7-re nyerte meg a döntő második találkozóját, így a párharc két mérkőzés után 1:1-re áll. A bajnoki cím a harmadik mérkőzésen, Belgrádban dől el a jövő hét végén.

A zentai találkozón a hazaiak közül Rudics Boglárka, Kincses Krisztina és Pataki Zsóka voltak a legjobbak: valamennyien háromszor voltak eredményesek.

Női I. liga, döntő, második mérkőzés: Zenta Yordo–Crvena zvezda 11:7 (2:2, 3:1, 2:2, 4:2)

Zenta, Népkerti medence, 100 néző, vezették: Virijević (Nagybecskerek) és Sremčev (Nagykikinda). Kiállítások: Zenta Yordo 11, Crvena zvezda 6.

Zenta Yordo: Juhász, Rudics 3, Benák 1, Burány, Lengyel 1, K. Molnár, Kincses 3, K. Szitás, D. Szitás, H. Molnár, Tóth, Pataki 3.

Crvena zvezda: Aleksandrović, Milovanović 1, Pantović 1, Ćorović, Radojičić, Dujović, Simić 1, Mandić 1, Đorđević, Vasković, Ivković 2, Jakovljević 1, Vujović.