2024. április 25., csütörtök
LABDARÚGÁS - SERIE A

Vidić Mancini miatt távozik Milánóból?

Az olasz tájékoztatási eszközök értesülései szerint Nemanja Vidić az idény végén távozik a milánói Inter csapatától: nem hivatalos információk szerint a korábbi szerb válogatott azért készül elhagyni jelenlegi klubját, mert nincs jó viszonyban az együttes vezetőedzőjével, Roberto Mancinivel.

A klub közleménye szerint Vidić az olasz bajnokság 27. fordulójában a Cesena elleni mérkőzése előtt megfázásra hivatkozva elhagyta a milánói klub edzőközpontját, azonban a Corriere dello Sport szerint ez nem felel meg a valóságnak.

Mancini az Európa Liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Wolfsburg elleni 3:1-es vereség után utalt rá, nem tart igényt Vidić játékára: az edző a belső védőket nevezte meg bűnbakként, mivel szerinte miattuk veszített az együttes.

Vidić csereként, az 58. percben lépett pályára a német bajnokságban második helyen álló, és tavasszal remekül szereplő Wolfsburg ellen, s a milánói csapat a szerb játékos becserélése után két gólt kapott, ő pedig a 75. percben sárga lapos figyelmeztetésben részesült. Az Inter a Serie A-ban 27 forduló után a nyolcadik helyen áll 37 ponttal.