2024. március 29., péntek

Szabadkai Népszínház: Ma lesz a Nyolc nő bemutatója

Ma 19.30 órától tartja az idei évad harmadik bemutatóját a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata. Robert Thomas Nyolc nő című előadását Olja Đorđević rendezte. Az előadás ismétlése 9-én (hétfőn) és 31-én (kedden) lesz.

Március 11-én, szerdán Arthur Miller Az ügynök halála, 12-én, csütörtökön William Shakespeare Macbeth, 13-án, pénteken Pozsgai Zsolt Mindszenty – Szeretlek Faust! című előadás tekinthető meg.

Március 17-én, kedden Csernik Árpád túlélő kabaréja, Szerbhorváth György: Van valami bejelentenivalója? tekinthető meg, 19-én csütörtökön Terék Anna Vajdasági lakodalom című darabja, 21-én, szombaton Tasnádi István Tapasztalt asszony című előadása, 29-én pedig a Kupidó című produkció lesz látható a Jadran színpadon.

Az előadásokra belépőjegyek rendelhetők a Jadran színpad teraszán található jegypénztárban hétköznap, 16.30 órától az előadás kezdetéig személyesen vagy az 557-436-os számon, illetve a társulat közönségszervezőjénél 9-től 13 óráig az 554-285-ös telefonszámon, vagy a nepszinhazkozonseg@gmail.com e-mail címen.

A felnőttjegyek továbbra is 350, a diák-, a nyugdíjas- és a csoportos jegyek pedig 250 dináros áron kaphatók.

Kérjük, hogy a lefoglalt belépőjegyeket legkésőbb az előadást megelőző napon vegyék fel. Ellenkező esetben a jegyfoglalás érvénytelen.