2024. április 25., csütörtök

Két ujja nélkül maradt egy szurkoló

A belgrádi Partizan szurkolói igyekeztek emlékezetessé tenni a niši Radnički elleni mérkőzés kezdetét, s több fáklyát is meggyújtottak egyszerre a lelátón. A látvánnyal bizonyára elégedettek voltak, azonban egyikük számára nem pozitív élményként marad meg a fáklyagyújtási akció.

Nada Macura, a belgrádi mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy a helyi mentőszolgálat 17.15-kor a Partizan stadionjában kénytelen volt beavatkozni, mivel a fekete-fehérek egyik szurkolója égési sérüléseket szenvedett a kezén, aminek következtében a 38 éves drukker két ujját is elveszítette. A belgrádi tájékoztatási eszközök értesülései szerint a drukkernek a kezében felrobbant a fáklya, s ez okozta a sérülést. A B92 nem hivatalos értesülései szerint az égési sérüléseket szenvedett szurkolón kívül, a fekete-fehérek még egy szimpatizánsa részesült orvosi ellátásban,, azonban nem tudni, hogy ő is égési sérüléseket szenvedett-e, vagy pedig a füst miatt lett rosszul.

A Partizan csak gólnélküli döntetlent játszott a Radničkival, így az ősi rivális Crvena zvezda, amennyiben vasárnap Jagodinán nyer a város nevét viselő együttes ellen, négy pontra csökkenti hátrányát az éllovas Partizannal szemben.