2024. április 19., péntek
LABDARÚGÁS

Messi és Ronaldo egy csapatban?

Carlo Ancelotti szerint „hatalmas dolog lenne”, ha egy csapatban futballozna Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, de úgy véli, az ötlet igen nehezen kivitelezhető.

A Real Madrid olasz vezetőedzője szerdai sajtóértekezletén beszélt az ügy bonyolultságáról, hangsúlyozva, hogy immár háromszoros aranylabdás portugál játékosa, illetve az FC Barcelonát erősítő, a világ legjobb labdarúgóját megillető elismerést korábban négy alkalommal is kiérdemlő argentin támadó esetében sem valószínű a klubváltás, ennélfogva az sem, hogy közös csapatban folytassák pályafutásukat.

Cristiano a Real Madrid zászlóshajója, Messi pedig a Barcelonánál tölt be ugyanilyen vezető szerepet, már csak ezért se nagyon tudom elképzelni, hogy csapattársakká válhatnak, hiszen mindkettőjüknek megvan a maga együttese és a maga története” – fogalmazott Ancelotti. Az olasz szakembert azt követően kérdezték e témában, hogy hétfőn, a FIFA Aranylabda zürichi átadóünnepsége előtt Ronaldo és Messi is azt válaszolta az újságíróknak, hogy szívesen futballozna egy csapatban a másikkal.