2024. április 18., csütörtök

Érkezik a Forbes szerbiai kiadása

A következő év márciusától Szerbiában is kapható lesz a világ legbefolyásosabb üzleti és pénzügyi magazinjának szerb nyelvű változata. A Forbes, az Atticka Media szerbiai kiadója gondozásában jelenik meg.

A Forbes Serbia az amerikai anyalap harminchetedik nemzetközi kiadása lesz. A tervek értelmében 10 ezer példányban jelenik meg az újság, és tíz számmal évente, azzal, hogy a január-február és a július-augusztus dupla számok lesznek.

A kiadó szerint a Forbes szerbiai változata naprakész információkkal fogja ellátni a hazai üzleti élet képviselőit. Az olvasók a pénzügyi és gazdasági trendek mellett persze a lapból értesülhetnek a legújabb politikai fejleményekről is, a művelődési élet alakulásáról, a technológia fejlődéséről is. Emellett szórakoztató tartalmakat is felvonultat majd a kiadvány.

A Forbes Serbia csapata a következő évben több szakszemináriumot is rendez, ezeken is az üzleti világ legaktuálisabb hazai kérdéseire keresi majd a választ, az érintett szakemberekkel karöltve.

A 97 éves üzleti lapot egyébként a világon csaknem hatmillióan olvassák, a címlapján eddig az üzleti világ legbefolyásosabb figurái szerepeltek.