2024. április 18., csütörtök
LABDARÚGÁS

Blaž Slišković lehet a Novi Pazar új edzője

Az egykori jugoszláv válogatott labdarúgó, Blaž Sliškovićlehet a szerbiai szuperligában szereplő Novi Pazar edzője.

A Tanjugnak a Novi Pazar főtitkára, Redžep Korać úgy fogalmazott, hogy a klub és Slišković minden elvi kérdésben megegyezett, a részletekről kedden adnak ki információkat, ahogy a szakvezető hivatalos bemutatása is keddre várható. Az új edző azt a Dragan Kanatlarovskit váltja a kispadon, akivel szombaton szakította meg a klub az együttműködést.
Slišković játékospályafutása során a Veležben, a Hajduk Splitben, a Marseille-ben, a Pescаrában, a Lens-ban, a Mulhouse-ban, a Rennes-ben és a Hrvatski Dragovoljacban játszott, a jugoszláv válogatottban 26 meccsen 3 gólt lőtt, 3 mérkőzésen pedig a bosnyák nemzeti csapatban is pályára lépett. Edzőként eddig a Hrvatski Dragovoljac, a Hajduk Split, a bosnyák válogatott, a Zrinjski, a Tirana, az Unirea, a Široki Brijeg, az Al-Ansar és a Qingdao csapatát vezette.

Slišković egyelőre tagadta, hogy mindenben megállapodott volna a Novi Pazarral, de elismerte, hogy folynak a tárgyalások.

- Még nem írtam alá semmit és nem is mondtam igent. Amennyiben néhány apróság még bekerül a szerződéstervezetbe, amelyek nem az anyagiakra vonatkoznak, úgy megtörténhet, hogy a jövőben én leszen a Novi pazar edzője - mondta Slišković.

A szerb tájékoztatási eszközök értesülései szerint Zlatko Krmpotić, Milorad Kosanović, Zoran Njeguš és Robert Jarni is esélyes az edzői posztra.