2024. április 19., péntek

Motoros találkozó Zentán

Az idén is számos környékbeli és magyarországi motorkerékpáros látogatott el a zentai Zyntharew Motorkerékpár Klub által megrendezett motoros találkozóra. A gépparipák tulajdonosai az idén hetedik alkalommal adtak találkát egymásnak a zentai Vásártéren, s ennek jegyében már csütörtökön este elkezdődött a kétkerekű gépjárművek és a rockzene kedvelőinek az ünnepe.

Ezen a napon, az esti órákban mintegy ezren voltak kíváncsiak a magyarországi Depresszió és a felvidéki Rómeó Vérzik zenekar koncertjére.

Pénteken ugyan még nagyban érkeztek a motorosklubok képviselői, és a délutáni órákban igencsak családias hangulat uralkodott a találkozó helyszínén, estére ismét rengetegen látogattak ki a Vásártérre, hogy meghallgassák a legendás Pokolgép zenekar fellépését.

Szombat délután került sor a találkozó résztvevőinek a felvonulására, ezután pedig különböző játékos vetélkedőkön vehettek részt a szelíd motorosok, illetve a vállalkozó kedvű látogatók, az este pedig ismét az önfeledt bulizás volt főszerepben, amelyre a zenét a helyi és környékbéli rockzenekarok biztosították.