2024. április 18., csütörtök

A polgármester fogadta a kézilabdázókat

Miloš Vučević, Újvidék polgármestere a városházán fogadta a Vojvodina klub kézilabdacsapatát, akik megvédték a hazai bajnokságban a bajnoki címet.

– A város nevében gratulálok a Vojvodina kézilabdacsapatának a bajnoki cím megvédéséért, és köszönetet mondok a szurkolóknak is, akik az utolsó pillanatig kitartottak kedvenc klubjuk mellett. A Vojvodina kézilabdacsapatának a sikere példaként szolgálhat a többi újvidéki sportegyesületnek, hogyan kell sikeresen sportolni. Remélem, az ilyen ünnepélyes fogadások hagyományossá válnak Újvidéken, mert az utóbbi időben megszokottá vált, hogy minden évben újabb sikereket érnek el a kézilabdázók – mondta a polgármester, majd hozzátette, hogy a városi ifjúsági és sporttanács továbbra is támogatja a Vojvodina kézilabdaklubot.

A Vojvodina kézilabdázóinak ez a harmadik bajnoki címük, az idei döntőt a Crvena zvezda kézilabdázói ellen nyerték meg a Slana bara-i csarnokban. Milan Đukić, a Vojvodina kézilabdaklub elnöke megköszönte a polgármesternek a fogadást, és kihasználta az alkalmat, hogy külön köszönetet mondjon szurkolóknak, amiért kitartottak a csapat mellett. Stevan Popov, a Vojvodina kézilabdacsapat kapitánya elégedettségének adott hangot, hogy sikerült újra megnyerni a hazai bajnokságot.