2024. április 20., szombat
AMERIKAI FOCI

Amerikai és szegedi erősítések

A törökkanizsai Grófok keretébe az Egyesült Államokból és Szegedről szerződtettek erősítést, de az amerikaifoci-csapat sajnálatos módon kikapott a bajnokság tavaszi részének első mérkőzésén, amikor Verbászon 42:6-ra maradtak alul. Amerikából Cory Miller és Timothy Robinson érkezett, Szegedről pedig 11 játékos Demeter Ádám vezényletével, akik tegnap otthon a nagykikindai Mamutok ellen bizonyíthattak.

– A mi idei elvárásaink elsősorban azok, hogy megerősítsük a helyünket az I. ligában, de ha az első két hely egyikét megkaparintanánk, akkor selejtezhetnénk a Szuperligáért. Az amerikai és magyar fiúkat szépen fogadták az itteni játékosok, s ha kijavítják a verbászi hibákat, jó eredmények várhatók tőlük – nyilatkozta a klub elnöke, Vanja Ivošević.

Szegedről Demeter mellett Szász Róbert, Nádházi Norbert, Sziklai Tamás, Katona Sándor, Erdős Zoltán, Bori Kristóf Róbert, Tóth Nándor, Csengeri Dániel és Lőwy Ákos érkezett.

– A klub nyolc éve létezik, s most arról számolhatunk be, hogy jó feltételeink vannak, jó csapatunk, jó pályánk, nem szűkölködünk a felszerelésben, tehát minden adott a jó eredményhez – zárta az elnök, akinek a csapata tegnap 14:24-et játszott a nagykikindaiakkal.