2024. április 25., csütörtök

„Az egyetlen valós alternatívát a DP jelenti”

A Demokrata Párt óbecsei községi bizottsága nem állt Boris Tadić mellé, nem csatlakozott az általa alapított Új Demokrata Párthoz, és továbbra is úgy gondolja: a jelenlegi hatalmi koalíció egyetlen valós alternatíváját a Demokrata Párt jelenti – mondta el a párt községi szervezetének pénteki sajtótájékoztatóján Miloš Konjević, a községi bizottság alelnöke. Tájékoztatása szerint a községi bizottságból egyetlen személy lépett át az új demokratákhoz, és további hét óbecsei párttag választotta a DP helyett Boris Tadić új pártját.

Slobodan Zlokolica, a községi szervezet elnöke kritizálta mind az új törvényeket, mind a tavalyi és az idei köztársasági költségvetést, ez utóbbinál hangsúlyozva azt, hogy a központosított elosztás miatt a vajdasági településekre egyetlen dinár sem jut majd fejlesztési célokra.

Zlokolica ismertette a párt programját, és azt üzente a választópolgároknak: személyes tapasztalataik és a konkrét eredmények vagy azok elmaradásának a figyelembe vételével hozzák meg döntésüket március 16-án.