2024. április 25., csütörtök

Huligánok támadtak a bokszolóra

Szerda hajnalban Loznica központjában megverték Szerbia és Montenegró egykori válogatott bokszolóját, Predrag Kovačević Paskovacot. A Crvena zvezda és a Slavija egykori bokszolója szerint a Partizan „szurkolói” csoportjának tagjai támadtak rá. Fejsérüléseit négy kapoccsal kellett ellátni. Mint megjegyezte, a támadókat nem ismerte, a fiatalemberek minden indok nélkül támadtak rá, és csupán később jutott a tudomására, hogy szurkolókkal volt dolga, sőt az egyikük az az S. A., aki arról ismert, hogy egy mérkőzés során a csupasz fenekét fordította a csendőrök felé.

– Németországból, ahol profi bokszolói karrieremet folytatom, érkeztem szülővárosomba szilveszterezni. Néhány fiatalember hirtelen megtámadott, páran üvegpalackokkal voltak felfegyverkezve. Valahogy sikerült az első támadást visszavernem és riasztanom a rendőrséget, de mire kiértek a helyszínre, a támadóim száma a duplájára növekedett. A támadás második szakaszában már vasrudakkal ütlegeltek. Több ütést mértek rám, a fejemet is beverték, de székek és más eszközök segítségével sikerült életben maradnom. Ha nem lettem volna képzett és gyakorlott, minden ok nélkül meghallhattam volna – számolt be a bokszoló az incidensről.

A rendőrség a verekedés minden résztvevőjét kihallgatta. A Večernje novosti tudomása szerint jelenleg a szurkolókat és a bokszolót is gyanúsítottként kezelik.