2024. április 20., szombat

Az igazság pillanata

Hamarosan a Pink televízióban szerepel Radivoj Milutinović Mujo

Radivoj Milutinović Mujo rajongói kérésére jelentkezett a Pink televízió Trenutak istine, azaz Az igazság pillanata című kvízműsorába, hogy a huszonegy kérdésre adott válaszaival a nyilvánosság elé tárja a vele történteket.

A műsor fődíja ötmillió dinár, és csak az nyerheti meg, aki a hazugságvizsgáló szerint mind a huszonegy válaszra őszinte választ ad. Mujo kijelentette, az összes kérdésre megfelel majd, és bármennyi pénzt is nyer, azt huszonegy szociálisan hátrányos helyzetű család között osztja szét nemzeti hovatartozásra való tekintet nélkül, így szándéka szerint két magyar ajkú szegény sorsú család is részesülne nyereményéből. Mivel Mujo horgosi születésű, szülőfalujában egy magyar és egy roma családot szeretne ily módon segíteni, Dragan atyáról sem feledkezik meg, aki a szabadkai pravoszláv templom papja és tíz gyermek apja, továbbá nyereményéből a belgrádi Szent Márk-templomot is támogatná egy kisebb összeggel.
A héten veszik fel Mujóval a decemberben vetítésre kerülő adást, s akkor derül ki az is, hogy a huszonegy kérdésből hányra válaszolt őszintén, s mekkora összeget nyert. Még hozzátette, szüksége lenne az emberek segítségére abban, hogy a leginkább rászoruló családokra rátaláljon, és némi támogatást nyújthasson nekik a nyeremény által.