2024. március 29., péntek

Feltörték a zvezdások autóit

A huligánok rendhagyóan válaszoltak a samponhiányra panaszkodó focistáknak

Miután a Crvena zvezda játékosai hétfőn nyílt levélben panaszkodtak a labdarúgóklub rossz anyagi helyzete miatt, keddre virradóra ismeretlen tettesek több játékos személygépkocsijának szélvédőjét betörték, és samponokat dobtak be az autóikba. A játékosok ugyanis nyílt levélben arra panaszkodtak, hogy a legalapvetőbb felszerelésekben szenvednek hiányt, például az öltözőkben elvétve lehet csak samponokat találni. A nyílt levél megjelenése után a klub vezetősége ígéretet tett, hogy tárgyalásba kezdenek az elégedetlen játékosokkal.

Az érintett játékosok személygépkocsijai szerda óta a Marakana stadion előtt parkolnak, a csapat ugyanis egy zlatibori felkészítőtáborba utazott. A parkolót térfigyelőkamerák védték, így a rendőrség könnyebben azonosíthatja az elkövetőket. A tettesek 13 személygépkocsit rongáltak meg.

Az incidensre a klub vezetősége nem reagált. Dragan Džajić, a klub elnöke Franciaországban tartózkodik, és nem válaszolt a telefonhívásokra, Nebojša Čović alelnök, a kosárlabdaklub vezetője pedig azt mondta, hogy nem nyilatkozik a labdarúgással kapcsolatban. A labdarúgóklub alelnöke, Slaviša Kokeza elérhetetlen volt, Miodrag Zečević, a klub főtitkára pedig a nyomozás lezárásáig nem kíván nyilatkozni.