2024. április 25., csütörtök
NŐI LABDARÚGÁS – SZUPERLIGA

Hetet lőtt a Spartacus

Szabadka: Spartacus–Trijumf 7:0 (2:0)

Városi stadion, 250 néző, vezette: Novaković (Szávaszentdemeter). Góllövők: Slović a 23., a 85., Marenić a 39., a 65., N Rehy a 68., Damjanović a 77. és Meffometou a 83. percben.

Spartacus: Gardijan, Ilić (Krstić), Radanović, Savanović (Živković), Slović, Nikolić (Vajda), Meffometou, Adamov (Malešević), Marenić, Damjanović, Čubrilo (N Rehy).

Trijumf: Petrović (Ivošević), Ćosić (Milosavljević), Gačić, Rosić, Babić, Sebők (Mirković), Radisavljević, Arsenijević, Miloradović (Šljivić), Stefanović, Samčović.

A vasárnapi mérkőzés 52. percében a kék-fehérek színeiben debütált a magyarkanizsai Vajda Orsolya. A fiatal tehetség egyáltalán nem játszott megilletődötten, és kiváló benyomást tett az edzőkre, közönségre egyaránt. A fiatal kragujevaci csapat harcias játékkal huszonhárom percig ellenállt a Spartacus támadásainak, ekkor azonban Slović 30 méteres lövése a vendégkapuban kötött ki. A félidő végéig Slović átadásából Marenić volt eredményes, és kétgólos előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok. A folytatásban a Spartacus még öt góllal terhelte meg a kragujevaciak kapuját, míg a vendégek részéről Šljivić került leginkább a gólszerzéshez, de a kapufát találta el. A táblázaton a Spartacus 18 ponttal vezeti a mezőnyt, a 15 pontos LASK Crvena zvezda és a 13 pontos Mašinac előtt.