2024. március 29., péntek
ÚJVIDÉKI VÁSÁR

Ma nyílik a LORIST

Ma nyitja meg kapuit és október 6-áig tekinthető meg a 46. LORIST gyűjtőnevű halászati, vadászati és sportfelszereléseket bemutató kiállítás és testvérrendezvényei, a 3. Nemzetközi Erdőgazdálkodási Kiállítás, a 20. Nemzetközi Kertészeti Kiállítás, valamint a 22. Nemzetközi Környezetvédelmi Kiállítás. Holnap, október 3-ától látogatható a 4. Nemzetközi Lovassport-kiállítás és a 46. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás is.

Számos látnivalót – és természetese vásárlási lehetőséget is – kínál az Újvidéki Vásár öt napig tartó őszkezdő rendezvénysorozata. A Vajdasági Erdőgazdaság standjánál vadásztrófeákat csodálhatnak meg az érdeklődők, lesz sportlövő verseny, sőt igazi különlegességként szarvasbőgést utánzó verseny is, emellett vadászkürtfúvó verseny is a programok között szerepel. Az Újvidéki Vásár kongresszusközpontjában szakmai és ismeretterjesztő előadásokat szerveznek, jeles vendégek képviseletével. A vásárra látogatást tesz Saša Radulović gazdasági miniszter is.

A kiállítási program keretében ma 16 órától lovasfelvonulást tartanak a városban. A menet az Újvidéki Vásár épülete elől indul, és a terv szerint 17 órakor érkezik a Szabadság térre.