2024. március 29., péntek

Bozótvágóval késeltek meg egy középiskolást Újvidéken

A 16 éves M. M. súlyos sérüléseket szenvedett abban az utcai leszámolásban, amely tegnap délután öt óta körül történt az újvidéki Grbavica városrészben, a Miše Dimitrijević utcában. A Blic napilap értesülései alapján a kiskorút súlyos sérülésekkel szállították a gyermekkórházban, ahol megműtötték. Állapota stabil. 

A napilap értesülései szerint a délutáni órákban pár fiatal összeszólalkozott az utcán. A veszekedés pillanatok alatt verekedésbe torkollott, az egyik fiatal bozótvágó kést rántott, míg a szemtanuk egy másik fiú kezében kisebb fejszét láttak. 

– A leszámolás pár perc alatt történt, még össze sem tudtuk szedni magunkat, mire az elkövetők már eliszkoltak. Csak egy fiú marad a betonon fekve véresen – mesélték a szemtanúk. A rendőrség hamarosan a helyszínre érkezett és a megkéselt középiskolást kórházba szállíttatták. 

A rendőrség előállította a nagykorú D.K-t, aki a Vojvodina labdarúgó csapat szurkolói táborához tartozik, a többi elkövető után még kutatnak. Még nem tudni, mi volt a verekedés valamint a késelés oka, mint ahogyan az sem tudni, hogy a többi elkövető is szurkoló lenne.