2024. április 24., szerda

Még egy szabadkai pénzváltót kiraboltak

A rendőrség intenzíven nyomoz az elkövetők után

A múlt heti, palicsi pénzváltó-betörés után pénteken újabb hasonló támadás történt. A rendőrségi közlemény szerint reggel nyolc órakor két, eddig még azonosítatlan elkövető tört be a város központjában lévő pénzváltó irodába, ahol a munkástól nagyobb mennyiségű pénzt tulajdonítottak el.

A helyszínelést a Felső Bíróság vizsgálóbírája, a Felső Ügyészség ügyésze és a szabadkai rendőrség munkatársai végezték.

A közlemény szerint a rendőrség intenzíven nyomoz az elkövetők után.

A Magyar Szó értesülése szerint a Barátok templomával és a Gloria szállodával szemközt lévő pénzváltó iroda volt a támadás célpontja.

Arról, hogy ugyanaz vagy ugyanazok a személyek követték-e el ezt a támadást is, mint a palicsit, nincsenek információink, ugyanis eddig a múlt heti elkövető sem került rendőrkézre, noha, mint azt a pénzváltó tulajdonosa akkor lapunknak elmondta, a pénzváltó be van kamerázva, így a tettes arca is kivehetően látszik, ugyanis a dulakodásban leesett a parókája és a napszemüvege is. De mivel kesztyűt sem viselt és sok mindent megfogott, ujjlenyomatokat is hagyott az üzlethelyiségben.