2024. április 23., kedd

A nagykutya ráhozta a szívrohamot Bíró Ica kutyájára

Yoda saját szülinapi buliján vesztette életét

Bíró Ica születésnapi bulit rendezett a kutyájának, amire más kutyák is eljöttek, egy nagyobb testű eb pedig úgy rávakkantott Bíró kutyájára, hogy az infarktusban szörnyethalt – írja a Bors.

A tudósítás szerint a jó hangulatú kerti ünnepen egy nagyobb darab havanese mordult rá Bíró Yoda nevű yorkshire terrierére, aki annyira megijedt, hogy infarktust kapott és meghalt.

Többen összejöttek, kellemes hangulatban beszélgettek, miközben a kutyák körülöttük kergetőztek. A résztvevők egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy nincs már igazi partihangulat: egy havanese kiskutya ingerülten rávakkantott Yodára. A pici eb ettől úgy megijedt, hogy kilehelte a lelkét.

Az egykori modell imádta a kis Yodát

– Az én pici Yodám június 13-án, pontosan ötévesen vált angyalkává – mondja szomorúan Ica. – A kertünkben, egy családtag havanese kutyus ijesztette halálra. Hihetetlen, hogy úgy megrémült a kis drágám a váratlan támadástól, hogy sokkot, illetve infarktust kapott.

A kislányom és én próbáltuk újraéleszteni, miközben rohantunk vele az állatorvoshoz, de sem én, sem az orvosok nem tudták visszahozni, pedig sokáig küzdöttek az életéért – meséli elcsukló hangon az énekesnő. – A kezeim között halt meg.

Bár Bíró Ica nem tervezett többet kutyát tartani, de végül egy kutyaotthon tulajdonosa mégis rábeszélte egy új kutyára, Tamagochi-ra, ezért most újra boldog kutyatulajdonosként élhet.