2024. április 20., szombat

A végső visszaszámlálás...

...még 4 nap és: BRUTAL ASSAULT 2013, Jaromeř, Csehország | 2013.08.7-10.

Szerdán végre megnyitja kapuit Csehország legnagyobb metál zenei rendezvénye, a Brutal Assault. A világ számos részéről várják a fesztiválozókat, várhatóan teltházas lesz az idei, hiszen a line up meglehetősen erős.

Tény, hogy a rendezvény kezdete előtt számos változás állt be a programba, de ezt már megszokhattuk a hasonló kaliberű rendezvényeknél. Sajnálatos módon nem láthatjuk idén az előzőleg bejelentett nagyágyúkat, mint a Killing Joke, a D.R.I. vagy az As I Lay Dying (a Killing Joke nagyon fáj, de túléljük). Természetesen a negatív bejelentések mellett a szervezők tudtak olyan mentőnevekkel szolgálni, mint a Pro-Pain, Malevolent Creation avagy az orosz death császárcsapat, a Katalepsy. A színpadok végleges időbeosztásáról az alábbi linken informálódhat a kedves érdeklődő: http://brutalassault.cz/hu/schedule/

Az utóbbi években szerencsére egyre több kulturális, zenei rendezvény életébe lép be az ökotudatosság. Köszöntjük hát a Brutal Assaultot is a környezetbarát fesztiválok között! Műanyag tálcák helyett Areca pálma leveleiből készült lebomló tálcák kerülnek felhasználásra, illetve a jól bevált re:poharakkal is találkozhatunk. Számos újítás várja az idei év látogatóit, a szervezők azt ajánlják mindenki járjon nyított szemmel... igyekezni fogunk!

Itt tényleg mindenki megtalálja a saját érdeklődésének megfelelő helyszínt: chill out zóna, Marshall gitárcentrum, a horror híveinek szánt mozi és nem utolsó sorban a hatalmas metálbazár... Emellett „Brutál Bárok” több különlegességgel várják a fesztiválozókat, köztük az igazán kulináris cseh 100%-os abszinttal.

Fotósok figyelem! Az idei évtől tükörreflexes fényképezőgéppel is be lehet jutni a fesztivál területére – szigorúan fényképkészítés céljából! Videófelvételeket készíteni szigorúan tilos!

Jegyek már csak a fesztivál területén kaphatóak, megközelítőleg 78-80 eurós áron (1950,- cseh korona). Szerdán a korai délutáni órákban már az erődítmény falai között! Találkozzunk! Gyere, otthon már úgyis sokat voltál...