2024. április 19., péntek

STRANDSZÉPE 2013: Már küldhetik a fényképeket!

Ha nyár, akkor Strandszépe a Magyar Szóban! Szerkesztőségünk idén is megszervezi a Magyar Szó hagyományos szépségválasztási rendezvényét, a nyári Strandszépe-választást. Idei versenyünk tulajdonképpen már elkezdődött, hiszen hétfőtől, május 27-étől várjuk a fényképes benevezéseket.

Feltételeink azonosak a tavalyiakkal: a benevezéseket zárt borítékban (szerkesztőségünk címére elküldve: Magyar Szó, Vojvoda Mišić utca 1., 21000 Novi Sad, a borítékra kérjük, írják rá: Strandszépe), vagy e-mailben (strandszepe@ magyarszo.com) küldjenek két fényképet magukról (az egyik portré, a másik egy teljes alakot ábrázoló, fürdőruhás kép), a következő adatokat mellékelve: név, cím, telefonszám, életkor, foglalkozás, idegen nyelv ismerete.

Versenyünkön 15 évnél idősebb és 25 évnél fiatalabb hölgyek vehetnek részt, kiskorú személyek esetében
kérjük valamelyik szülő írásos beleegyezését is a részvételhez. A beérkezett fényképeket folyamatosan
közölni fogjuk lapunk hasábjain az elkövetkező hónapokban. A döntőt augusztus 3-án (szombaton) rendezzük meg a Strandszépe gála hagyományos helyszínén, Magyarkanizsán, ahol eldől, ki lesz a Magyar Szó idei szépe, és egyben kiderül az is, ki lesz az olvasóink által kiválasztott szépségkirálynő. Szintén a hagyományoknak megfelelően az idén is két szépségkirálynőt választunk: az egyiket a szakmai zsűri választja ki, a másikat pedig önök, olvasóink, a szelvények beküldésével, illetve SMS-szavazás
útján. Az egyetlen változás, hogy idén nem rendezünk elődöntőket, 20-nál több jelentkező esetén szakmai zsűri, illetve Facebook-szavazás útján önök, olvasók választják majd ki azt a 10-10 hölgyet, aki felléphet a magyarkanizsai döntőben. A királynőket és udvarhölgyeiket természetesen az idén is megjutalmazzuk mindkét kategóriában.

Hölgyek, várjuk jelentkezéseiket!