2024. április 19., péntek

Színház

(Fotó: Szerda Zsófia)

Újra kinyílnak a Rózsák

(Fotó: Szerda Zsófia) A színpadon diszkógömbök, flamingók, zebrák, tükrök, valamint négy csodálatos színész: Béres Márta, Mészáros Gábor, Mikes Imre Elek és Pletl Zoltán. A Rózsák című előadást Urb...

Idegenben keserűbb a sírás

Rusz Milán és Varga Klári, a Magyarországi Szerb Színház színészei Karády Katalin személye előtt, halálának 25. évfordulóján, Idegenben keserűbb a sírás… című előadásukkal tisztelegnek.

Magyar zombi

A topolyai Mara Amatőr Színház február 15-én, vasárnap 19 órától a bácsfeketehegyi színházteremben fogja bemutatni a Tasnádi István: Finitó avagy magyar zombi című tragikomédiáját. A darabot Körmöci Petronella, a szabadkai Népszínház színésznője rendezte.

Monodráma a bácskai túlélőről Óbecsén

Január 31-én, szombaton 19 órai kezdettel az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör színpadán bemutatják a szabadkai Népszínház és a Vajdasági Drámaművészek Egyesületének koprodukciójában készült Van valami bejelentenivalója? – A bácskai túlélő című monodrámát.

Ilyenek vagyunk mi

A nagy sikerű decemberi bemutató után január 17-én, szombaton 19 órai kezdettel újra láthatja majd a közönség az adai színházteremben az Adai Színtársulat legújabb, Ilyenek vagyunk mi… című előadását, amely a maga nyerseségében kívánja bemutatni a mai fiatalok életét és mindennapjait. A január 17-ei előadásra a belépő önkéntes adomány, ám mivel a jegyek száma korlátozott, előzetes helyfoglalás szükséges, ami a 024/851-600-as telefonszámon, a biblioteka.