2024. március 28., csütörtök

Topolyára került a fődíj

Fekete Igor az adai Agromerkur cég jóvoltából kisorsolt talajlazító új tulajdonosa

Telt ház előtt tartottuk meg szombat este Bácsfeketehegyen a Magvető, a Magyar Szó mezőgazdasági melléklete nyereményjátékkal egybekötött élőújság-sorozatának idei utolsó rendezvényét, melyen a hagyományokhoz híven ünnepi műsor keretében kisorsoltuk nyerteseinket. Ez alkalommal mintegy 6000 euró értékű nyereménytárgy talált gazdára a keddi Magyar Szó, valamint mindennapos előfizetőink sorában. Varjú Márta főszerkesztő felszólalásában elmondta, a Magvető legközelebbi munkatársai vajdasági körútjuk során mintegy tucatnyi településre látogattak el a melléklet ismertetése céljából, és nem rejtett szándékkal, régi előfizetőinket a lap további járatására buzdítva, és új előfizetők toborzása céljából. Az akció keretében a keddi, Magvető melléklettel megjelenő Magyar Szóra 420 új előfizetőt sikerült szerezni, és 386 régebbi olvasónk újította fel lapvásárlási szándékát. A Magyar Szó mindennapi számára 490 olvasónk fizet elő.

Kókai Péter, a Magyar Szó marketingfelelőse, és a nyereményjáték szervezője a húzást megelőzően elmondta, a szponzorok jóvoltából mintegy 20 értékes nyereménytárgyat sikerül összegyűjteni, melyet a lap mindennapos és csak a keddi számra előfizető olvasóinak sorárból sorsoltunk ki. A húzásban segítségre volt Bede Anett és Bede Noémi, bácsfeketehegyi tanulók.

Az idei előfizetési akció fődíjával, az öt munkaegységgel és rögtörővel rendelkező talajlazítóval, melyet az adai Agromerkur cég adományozott, a topolyai Fekete Igor dicsekedhet. Az 1. díjat, a négysoros sorközművelő kultivátort, melyet szintén az adai Agromerkur jóvoltából sorsoltunk ki, az óbecsei Bender Andor nyerte. A 2. díjat, az adai Termometal ajándékát, a Sunce szénaterelőt a kishegyesi Toldi Pál viheti haza. Ugyancsak a Termometal jóvoltából kerülhetett sorsolásra a Ferti műtrágyaszóró, mely a horgosi Túrú Károly tulajdonába kerül.

A szabadkai Intercom felajánlásával elektromos trimmerrel gazdagodott Bercsényi László (Temerin), levélfújó-szívó gépet nyert Tüski Zoltán (Péterréve), és benzines fűnyírót Benedek Csaba (Zenta). A zentai Visa-prom jóvoltából elektromos fűnyírót nyert Torma Vilmos (Hajdújárás) és Kovács Erzsébet (Szabadka) és motoros permetezővel gazdagodott Juhász Antal (Topolya). A szabadkai Sydia projekt szolgáltatását, hőkamerás vizsgálatot vehet igénybe Bilicki Judit (Oromhegyes). A Bioalternativa cég fejenként 10 000 dináros ajándékcsomagját Jagodić József (Felsőhegy), Kiss László (Temerin), Fehér Kálmán (Bácsföldvár), Szél Csonka Ilona (Zenta), Narancsics Katalin (Temerin) veheti át, a bajmoki Cindel Agro-Farm cég 5000 dinár értékű ajándékcsomagjainak nyertesei pedig Budai Szűcs Imre (Topolya), Sándor János (Csóka) és Vastag László (Hódegyháza).

A Magvető élőújság-sorozatának záró rendezvényén került kisorsolásra a Magyar Szó másik kettő folyamatban levő nyereményjátékának ajándéka is. A Magyar Szó internetes előfizetői között Tablet nextbookot nyert Kerekes József, és Nokia márkájú mobiltelefont Csányi Attila (Újvidék). A Magyar Szó pénteki számaiban megjelenő nyaralási rovat nyereményjátékában a szerencse Horváth Mártának (Zenta) kedvezett, aki Brač-szigetén a Fülöp apartmanházban két személyre szóló nyaralást nyert.