2024. április 25., csütörtök

KMV buli


1. nap 2013.04.19.

A KMV buli pénteken, április 19-én a Floyd Rock Clubban zajlik majd, amikor is 21 óra körül Képes Ifi élőújságon vehettek rész. Utána pedig a kedves közönség két zenei produkciónak lehet tanúja.

Az első a Lóci játszik lesz, amely show már második szezonját tartja Budapesten, Óbecsén pedig már a második ilyen koncertjét fogja tartani Csorba Lóránt, s nagyjából úgy lehet leírni, hogy a stand-up, és a hagyományos, egy szál gitáros koncert kereszteződéséből jött létre.
"Egy gitár, sok szöveg" - tartja a mottója, és valóban:
Egy csomó saját dal, az önfelszabadító partizánról, a lányról, akinek akkor jó, ha a haja kakaó, a csaj humorérzékéről, és a múltkeringőről.
Másrészt számok és szövegek a Britney Spears - Black Eyed Peas - Ganxta Zolee bermudaháromszögben megtalálva, elhadarva, megénekeltetve.
Széltében-hosszában, Tankcsapda bossában.
Meglepetésvendégként magával hoz egy lányt, és egy fiút, az egyikük énekel, a másikuk zongorázik.

A péntek második fellépője a vajdasági mezőkön, bekötűutakon, tanyákon, falvakban és már a városokban is elhíresült Lábos Electric Orchestra.
Tagjai elvetemült rajongói az Életnek, és minden koncertjükön meg is ünneplik azt! Ilyenkor megnyílnak a színpad deszkái, az égből is leszállnak a kékfülű angyalok, és egy szürreális képpé alakul át az este, melynek háttérrefrénje, az ó-ó-ó hallucináció! Hiszen ép ésszel felfoghatatlan, hogy konyhai készletből, hogyan szólalhat meg egyáltalán egy fél hangszer is, nemhogy, egy egész zenekar! Erre már csak hab lesz a tortán látni, hogyan boogie-znak a bohém zenekari tagok!

Belépő, nem KMV-seknek: 150 din

2.nap 2013.04.20.

Szombaton a KMV-buli visszatér a 2007-es helyszínére, az egykori Peoples/Texas diszkó termébe, ahol a terem falai még mindig a nagy sikerű Subscribe buliról beszélnek! Idén a falak egy új beszédtémát kapnak.

Az est fő fellépőjének, az újvidéki Osmi Dannak ez lesz a visszatérő óbecsei fellépése. A terítéken átgyúrt Kosheen, Depeche Mode, Duran Duran, Bloodhound Gang, Green Day, Guano Apes, Moby, Muse, RATM, Rammstein, és rengeteg The Prodigy lesz majd!


Az Osmi Dan előtt a fúziós folk popban működő Carry zenekar lép fel, amely formációt a KMV péntek esti buliján fellépő Lábos Electric Orchestra rajongói már ismerhetnek, mert januárban is fergeteges bulit csaptak a LEO előtt a zentai Mojoban, és nem különben, a Carry akár nevezhető a LEO kisöccsének is, hiszen a LEO három tagja is zenél a Carry-ben. A 2011-ben alakult zenekar tavaszköszöntő, kukoricásba hívogató dallamaival elhozzák a gémeskutak agro folkját, amiben megbújik az agro dance, a swing, a bossa nova, és a vérpezsdítő tango is!

Az estet DJ AKTTO zárja, aki több, mint otthonosan mozog az elektronikus zene több műfajában. Mixeiben megtalálható a dubstep, a drum and bass, a hardcore, a jungle, de a techno is. A két zenekar után a közönség kap egy kis szusszanásnyi időt, hogy utána ne csak a lemezek, de ők is újra bepörögjenek AKTTO zenei salátájára.

Kapunyitás: 21:00

Belépő: 250 din