2024. április 20., szombat

Súlyos baleset Nagyfénynél

Egy kisgyerek is van a sérültek között

Súlyos közlekedési baleset történt hétfőn a Szabadka és Topolya közötti úton, amelyben négy ember sérült meg, közöttük egy kisgyerek is. Nagyfény bejáratánál délelőtti fél 11-kor egy Peugeot 307-es személyautó frontálisan ütközött egy Opel Vectrával. Nem hivatalos információk szerint az Opel sofőrje – akit csak a tűzoltók segítségével tudtak kiszabadítani a roncsok közül – súlyos sérüléseket szenvedett.

A Blic internetes kiadása szerint a baleset akkor történt, amikor a szabadkai rendszámtáblájú Peugeot sofőrje, S. S. (1975) áttért a szemközti sávba, majd frontálisan ütközött az Opellal, amelyet az 1984-es születésű D. P. vezetett. A Peugeot-ban két nő és két kisgyerek utazott.

– Láttam, ahogy két teherautó megállt az úton, az egyik vontatta a másikat. Megjelent a Peugeot, egy nő hajtotta. Nem tudott időben reagálni, áttért a szemközti sávba, hogy kikerülje a kamionokat. Akkor viszont megjelent a másik autó. Szörnyű ütközés volt – meséli az egyik szemtanú.

Az arra utazó autósok hívták a mentőt, akik gyorsan a helyszínre értek. A két nőt és az egyik gyereket is kórházba szállították.