2024. március 28., csütörtök

A keret, amely vacsorát érhet

A múlt hét végén, amikor Siniša Mihajlović, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a horvátok és a skótok elleni vb-selejtező mérkőzésekre, a sajtótájékoztatón Mihajlović azt találta mondani, hogy azt az újságírót, aki eltalálja a kezdőcsapatát a horvátok ellen, meghívja egy közös vacsorára. Mivel a horvát újságírók már korábban közzétették, hogy a szerb válogatott a Stojković, Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov, Kuzmanović, Ignjovski, Tošić, Đuričić, Tadić, Đorđević felállításban kezdi a találkozót, szinte biztos, hogy Mihajlović valami mást talál ki péntek estére. Mi abból indultunk ki, hogy nem akar fejjel a falnak rohanni, ezért egy jól megerősített védelemmel veszi majd fel a küzdelmet. A francia II. ligában szereplő Đorđevićnek a mi kezdőcsapatunkban nincs helye, inkább a csatár mögötti pozíción nagy kedvvel játszó Đuričićnek, elöl pedig a Greuther Fürth játékosának, Đurđićnak szavaznánk bizalmat.
A Magyar Szó kezdőcsapata: Stojković, Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov, Kuzmanović, Ignjovski, Basta, Petrović, Đuričić, Đurđić.

Amennyiben Önnek vagy valamelyik ismerősének, barátjának, családtagjának is van ötlete, ki az a tizenegy játékos, akinek kezdenie kellene a találkozót, s ezt hajlandó megosztani velünk, akkor vegyen részt a nyereményjátékunkban, melyben mindenki, aki ugyanazt a 11-et nevezi meg kezdőként, mint Mihajlović, egy hónapos Magyar Szó előfizetést kap. Nem kell mást tennie, csak annyit, hogy a facebookon megosztja ezt a cikket, s hozzászólásban megírja annak a 11 szerb játékosnak a nevét, akik alkotják majd Szerbia kezdőcsapatát. Egy profilról egy, az első hozzászólást veszük figyelembe

Siniša Mihajlović, a szerb szakmai stáb, valamint a válogatott játékosai és a felsoroltak családtagjai nem vehetnek részt a nyereményjátékunkban!