2024. április 23., kedd
FOTÓPÁLYÁZAT

Ne nyúlj hozzá... inkább fényképezd le!

Az adai Ifix Ifjúsági Szervezet fotópályázatot hirdet Ne nyúlj hozzá... inkább fényképezd le! címmel amatőr fényképészek számára. A képek elsősorban az élővilágról, természeti jelenségekről, nevezetességekről, illetve mindennapi tárgyakról készülhetnek, de egyéb témaköröket is feldolgozhatnak. A képeknek Ada község területén kell készülniük.
A pályázaton a részvétel ingyenes; életkortól, lakóhelytől és foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet a versenyen. Egy induló legfeljebb 5 képpel pályázhat. A képek hosszabbik oldala 1000–1200 pixel méretű legyen. A képszerkesztő programok használata kizárást von maga után. A képeket elektronikus úton kell eljuttatni az ifix@adacity.net e-mailcímre. Kizárólag saját, eredeti alkotással lehet pályázni.
A képekhez (jpg formátum) a szerző nevét és rövid leírást kell csatolni (hol készült a fotó, milyen időszakban, mi fogta meg a fotóst a fénykép tárgyában stb.).
A kiválasztott fotókból kiállítást szerveznek az Ifix irodájában (Lenin utca 1.) május 18-án, a Múzeumok Éjszakája rendezvény egyik helyszíneként. Eredményhirdetés a kiállításon lesz.
Díjak: első helyezett: 2 db hetijegy a 2013. évi Etno táborba, amelyet Péterrévén szerveznek meg augusztus folyamán; második helyezett: 1 db féléves előfizetés a Képes Ifjúságra és 3000 dináros vásárlási utalvány a Juhász Produktban Adán vagy Moholon; harmadik díj: 2 db családi pizza a Red Dog pizzériában, 2 db egyedi tervezésű póló.
A képeket április 10-éig kell beküldeni.