2024. április 25., csütörtök
PÁLYÁZATI FELHíVÁS

17.KŐKETÁNC énekes népi játék és néptáncvetélkedő

Tavaly a bácskossuthfalvai Bokréta aranyéremmel tért haza (Fotó: Dávid Csilla)

Tavaly a bácskossuthfalvai Bokréta aranyéremmel tért haza (Fotó: Dávid Csilla)

 A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya és az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör tizenhetedik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások énekes népi játék-  és néptánc vetélkedőjét.A jelentkezők a következő kategóriákban és korcsoportokban versenyezhetnek 1. énekes népi gyermekjáték – nagycsoportos óvodások, alsósok,2. néptánc – alsósok, felsősök, 3. szólótánc – felsősök, 4. népszokások – mindhárom korcsoport és lehet vegyes is. A jelentkezők 5 perces műsorral léphetnek föl, a csoportok létszáma nem haladhatja meg a 3o-at. A kisérőzenekarok életkora nem számit, élő zenei kiséret vagy a csoport önálló éneke jön számításba. Egyénileg, csoportosan, iskolánként vagy művelődési egyesület által lehet benevezni. 2013. május 11- én tartjuk a vetélkedőt  az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. A versenyt  szakzsüri értékeli és véleményezi. A jelentkezési határidő 2013. március 31.
 Bővebb tájékoztatást a o64-81-95-216-es mobiltelefonon kaphatnak Szabó Gabriellánál. A jelentkezéseket a következő cimre várjuk Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör, Nikola Tesla 38., Pf. 51.  2122o Becse, a borítékra írják rá KŐKETÁNC, vagy elektronikus levélben a 5sabo@stcable.net címre.
Jelentkezéskor a következő adatokat kérjük név, iskola vagy művelődési egyesület, lakcím, irányítószám, telefon, felkészítö pedagógus, művészeti vezető, koreográfus, a csoport létszáma, a zenekar létszáma, kísérő hangszerek, az összeállítás címe, a műsor ideje, kategória, korcsoport.