2024. március 29., péntek
TEREMFOCI – TOPOLYA-KUPA

Régi-új bajnok

Befejeződött a topolyai teremlabdarúgó-torna, amelyen nagyon élvezetes és jó mérkőzéseket láthatott a szépszámú szurkolótábor a Csáki Lajos-iskola tornatermében. A bajnoki címet ismét a tavalyi bajnok Fitochem csapata nyerte meg, amely mindvégig magabiztosan, szép és jó játékkal érdemelte ki ezt a címet. Nem volna szép, ha a végén nem említenénk meg a szervezőket is, akik alaposan kitettek magukért, és jól megszervezték ebben a nehéz időkben is a tornát, amelyen 44 csapat vett részt. A szervezésbe nagy munkát fektetett be Bencsik Miklós és Radovan Gardašević, akik külön dicséretet érdemlenek a többi szervező mellett.

Eredmények, elődöntők, kispionírok: FK Topolya II.–FK Bajsa 3:1, Pačir Džigi–FK Topolya I. 0:3. Pionírok: FK Krivaja–FK Topolya II. 5:2, Pačić Džigi–Topolya I. 0:4. Serdülők: FK Topolya–Pačir Džigi 6:3, Vasić Trende Bečej–Sila 3:6, Szeniorok: Fitochem–Sky Bar Splav 3:0, FK Njegoševo–Jezerska Čarda 7:5.

Kispionírok, a 3. helyért: FK Bajsa–Pačir Džigi 0:5. Döntő: FK Topolya II.–FK Topolya I. 3:2. A végső sorrend: 1. Topolya II., 2. Topolya I., 3. Pačir Džigi. A legjobb góllövő Nikola Vasiljević 15 találattal, akit a bizottság a legjobb játékosnak is választott a Topolya II. csapatából.

Pionírok, a 3. helyért: FK Topolya II.–FK Pačir Dzigi 4:3. Döntő: FK Krivaja–FK Topolya I. 0:1. A végső sorrend: 1. FK Topolya I., 2. FK Krivaja, 3. FK Topolya II. A legjobb góllövő Danilo Žmukić 14 találattal, a legjobb játékosnak pedig Predrag Medićet választották meg, mindketten az FK Topolya I. csapatában játszanak.

Serdülők, a 3. helyért: Pačir Džigi–Vasić Trende Bečej 5:6. Döntő: FK Topolya–Sila 0:3. A végső sorrend: 1. Sila, 2. FK Topolya, 3. Vasić Trende Bečej. A legjobb góllövő Miloš Stojanović lett a Vasić Trende Bečej csapatából, a legjobb játékos Filip Jakovljević lett a Silából.

Felnőttek, a 3. helyért: Sky Bar Splav–Jezerska Čarda 7:5. Döntő: Fitochem–FK Njegoševo 5:4. A legjobb góllövő Dejan Martinović 10 találattal a Jezerska Čardából, a legjobb játékos Tanka Attila a Fitochemből.

A Topolya-kupa ezzel még nem fejeződött be, mivel február közepén megtartják a lánycsapatok bajnokságát is.