2024. május 13., hétfő

STRANDSZÉPE 2014: Lihtentál Meláni


Trešnjevac

22 éves

Egyetemi hallgató

SMS-kód: MA 24

Egy kerek fenék, két szép kebel... egy bomló hajkorona, melybe belemarkolunk és illatát mohón élvezzük...egy test, mely testet kíván, egy érzés, mely vágyat szül...vajon csak ez lenne a Nő? Nem hiszem! Megfoghatatlan szépsg...éteri tisztaság...angyalszárnyon érkező remény...vajon ez lenne a Nő? Nem hiszem! Akkor mi? Csak egy másik Ember...”

(ismeretlen szerző)

NAGYVÁROSI FELPÖRGÉS


Lihtentál Melánia már egy hónapja huszonkét éves, három éve él Szabadkán és lassan egy éve dolgozik is. Az oromhegyesi lány élete, természetesen nem csak száraz számadatokból áll, viszont nagyon elfoglalt, ezért csöndben maradok és hagyom, hogy meséljen.


- Középiskolát Zentán fejeztem közgazdasági technikus szakon. Szerettem volna ezen az ágazaton maradni, és mivel ezt láttam a legmegfelelőbbnek, Szabadkát választottam. A belgrádi Megatrend szabadkai kirendeltségén tanulok. Szeretek irányítani, szervezni, ezért is tartom jó választásnak a menedzsment szakot. Mivel ez magán egyetem, így meg tudom oldani, hogy a tanulás mellett dolgozni is tudjak. E két dolog elveszi szinte az egész napom, de azért igyekszem úgy szervezni mindent, hogy pihenésre is, és kikapcsolódásra is legyen időm. Szabadidőmet legjobban a barátokkal szeretem tölteni, de fontos szerepet játszik nálam még a sport. Kiskorom óta jelen van az életemben. Tánccal kezdtem, de ma már csak a szórakozóhelyen van rá alkalmam. Általános iskolában, igaz csak iskolai szinten, foglalkoztam kézilabdával, kosárlabdával és az örök kedvencemmel, röplabdával, melyet középiskolában is folytattam. A barátnőimmel, akik ugyan annyira szerettél ezt a sportot, mint én, olyan csapatot alkottunk, mellyel az iskola legjobbjai közé tartoztunk. A középiskola befejezése után egy teljesen új környezetbe, nagyobb városba kerültem. Itt nem tudtam már folytatni kedvenc sportom, de a mozgásra szükségem van, ezért egy kicsit kötöttem sporttal kezdtem el foglalkozni, testépítéssel. Igyekszem rendszeresen járni és a táplálkozásra is próbálok odafigyelni. Ennek eredményét a másik legkedvesebb hobbimban is hasznát veszem, ez pedig a modellkedés. Már több fotózáson részt vettem, és eddig csak pozitív véleményeket hallottam, de még van mit fejlődnöm és igyekszem is ennek érdekében.

Mosolygós, pozitív kisugárzású lány vagyok. Nagyon szeretek ismerkedni, barátkozni, és a barátok mindig is nagyon fontos szerepet játszottak az életemben, természetesen a családom után. Szeretem a gyerekeket és az állatokat. Nagyon szeretnék egy kis kutyát, de sajnos a lakásban, ahol lakom nem tarthatom. Szeretem a szép időt, főleg vízparton. Mivel nem messze van Palics, ezért sűrűn eljárok görkorcsolyával, kiülök a partra és élvezem a kilátást.

A modellkedés iránti érdeklődésem is az egyik oka annak, hogy jelentkeztem a Magyar Szó Strandszépe versenyére. A másik, pedig a család, rokonok és ismerősök bíztatása volt. Természetesen, mint minden lány, szeretném magamon tudni a koronát, de már az, hogy részt veszek, sokat jelent. Bizonyítani szeretnék magamnak, fejleszteni magabiztosságom, valamint a maximumot kihozni magamból, és megmutatni a környezetemnek, hogy nem volt hiába a bíztatásuk.

(Szerző: Takács Rajmund)