2024. május 13., hétfő

STRANDSZÉPE 2014: Tukács Vivien

Magyarkanizsa

18 éves

Tanuló

SMS-kód: MA 20 



"Egy kerek fenék, két szép kebel... egy bomló hajkorona, melybe belemarkolunk és illatát mohón élvezzük...egy test, mely testet kíván, egy érzés, mely vágyat szül...vajon csak ez lenne a Nő? Nem hiszem! Megfoghatatlan szépsg...éteri tisztaság...angyalszárnyon érkező remény...vajon ez lenne a Nő? Nem hiszem! Akkor mi? Csak egy másik Ember...”

(ismeretlen szerző)

VALÓRA VÁLT ÁLOM


Tukacs Vivien fiatal kora ellenére már végigjárta az egész Tisza-vidéket, Törökkanizsán született, kislányként Zentán élt, majd hat éves korában Magyarkanizsára költöztek. Azóta a csend városában cseperedik , nem csak ő, hanem a tízéves kisöccse Martin is.

- Kanizsát nem mondhatom szeretett városomnak, mindig is Zenta állt közelebb hozzám. Ettöl függetlenül nem rossz itt sem, nem nehéz beilleszkedni, nyugodt,csendes város. A fiatalok szempontjából, nincs sok érdekesség , a sportot leszámítva, szórakozás vagy kikapcsolódás de mondhatnánk azt is, hogy munkalehetöség szempontjából. Úgy érzem, hogy nem összetartó közösség, nehéz ezt megfogalmazni, mintha lenne egy rangsor, amihez mérik az embert. Ez egy rossz tulajdonság, sokkal jobb hely lenne ez nélkül. Zentát mindig is máshogy értékeltem, akár a külalakját, akár a benne rejlő lehetőségeket tekintve. Talán, csak az a különbség, hogy Zenta “városiasabb”, mégiscsak nagyobb és forgalmasabb, tehát nyitottabb is. Az általános iskola után tanulmányaimat a zentai Egészségügyi Középiskolában kezdtem meg gyógytornász-technikus szakon. Az iskola befejeztével a szabadkai tanítóképzőbe szeretnék íratkozni. Tizenhárom éven át versenyszerűen táncoltam, amit nagyon szerettem, de sajnos a tánccsoport felbomlott. Hobbim az úszás, nyáron felváltva vagy medence vagy Tisza. Szeretek bulizni és sokat aludni. Tudom, hogy az emberek az életük harmadát átalusszák, fáradtan viszont nem vághatunk neki a nagy kalandoknak, legyen az egy buli, összejövetel a csajokkal , vagy egy kirándulás a barátommal.

- A strandszépe is egy kaland?

- Igen, számomra egy nagy kaland. Először jelentkeztem és most megméretem magam, mire is vagyok képes. Legbelül persze azt érzem, hogy szeretném megnyerni, de ezt az egészet nem egy versenynek,hanem egy kalandnak fogom fel. új barátokat is szerezhetek, megmutathatom magam a közönségnek. Nekem ezzel egy álmom vált valóra, hogy részt vehetek egy ilyen eseményen a jövőben is szívesen foglalkoznék modellkedéssel, fotózással.

Ehhez nagyon fontos, az önértékelés és az önbizalom ezért egy hölgynek, jól esnek a bókok vagy dicséretek. Mert ettől jobban érzi magát és nagyobb az önbizalma, ez is segít, hogy szépnek érezze magát. Igen, képesek vagyunk korlátlan mennyiségben elviselni, szerencsére ezt a barátomtól megkapom! És minden lehetséges támogatást is. Azért egy fiúnak, a büszkeség mellett kicsit kellemetlen is lehet, ha a szerelme ilyen sok férfi tekintetének van kitéve. Nincs oka a féltékenykedésre , néha egy kicsit zavarja,de tudja,hogy nincs rá oka. Nagyon jó a viszonyunk, sokat szoktunk hülyéskedni, kirándulni , mindig csinálunk valami programot , együtt járunk bulizni, vásárolni vagy bármilyen családi programra. Hogy mi fogott meg benne? Az elejében talán a kedvessége és az odafigyelése, de mostmár úgy mondanám, hogy minden. Egy iskolába jártunk, mikor elballagott bulikba találkoztunk és később összejöttünk. A jövőt tekintve még nincsenek határozott terveim. Talán külföldön több lehetőség van talán. Mint mondtam, szívesen kipróbálnám magam a “szépségiparban” is, akár mint modell. Hogy mi módon kellene elindulni ezen a pályán, az még számomra sem egyértelmű. Ha van hozzá adottságom, akkor talán ez a strandszépe is hozzá járul, vagy más hasonló rendezvény.

(Szerző: Takács Rajmund)