2024. május 12., vasárnap

STRANDSZÉPE 2014: Kis Edina

Felsőhegy

21 éves

Kereskedő

SMS-kód: MA 15



„Egy kerek fenék, két szép kebel... egy bomló hajkorona, melybe belemarkolunk és illatát mohón élvezzük...egy test, mely testet kíván, egy érzés, mely vágyat szül...vajon csak ez lenne a Nő? Nem hiszem! Megfoghatatlan szépsg...éteri tisztaság...angyalszárnyon érkező remény...vajon ez lenne a Nő? Nem hiszem! Akkor mi? Csak egy másik Ember...”

(ismeretlen szerző)

A KISBOLTBAN IS MEGFORDULNAK JÓKÉPŰ LEGÉNYEK

Kis Edina a felsőhegyi fiatal hölgy már rutinos versenyző, hiszen tavaly is részt vett a szépségversnyen, sőt helyezést ért el. Jelenleg szülőfalujában él a húgával és a szüleivel. Az általános iskolát helyben, míg a középiskolát Zentán, a Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola kereskedelmi üzletkötő szakán. Jelenleg egy vegyeskereskedésben dolgozik, mint kereskedő és könyvelő.

- Így igaz! A munka mellett a modellkedés, rajzolás és festés a hobbim, ezek a tevékenységek amik kikapcsolnak és pihentetnek. Igazából nem kereskedelmi üzletkötőnek készültem, csak lekéstem a jelentkezést. Szerettem volna fejleszteni a képességem, de sajnos nem így lett. Rajzolni leginkább portrékat szeretek, festeni pedig a falra szoktam. Beletörődtem, de még mindig bánom, hogy nem kapcsoltam időben, sajnos az a gondolat is közrejátszott, hogy könnyebben tudok elhelyezkedni így, mint művészeti végzettséggel. Szórakozni ritkán járok, szívesebben megyek inkább pizzázni vagy csak meginni valamit a barátokkal. Az egyik ismert pékség nyitott a belvárosban egy pizzázót, ahol kemencében sütik és nagyon finom, különösen a kukoricás:). Igazándiból két jó barátom van, akik közel állnak hozzám, mindent tudnak rólam és tőlük kérek tanácsokat. Általában sokat dolgozok és akkor már fáradt vagyok a diszkóhoz. A mozgás azért, hiányzik, hiszen táncoltam pár évet klasszikus és latin táncokat. A zenét csak hallgatom, de nem művelem, általában a mai angol sláger zenéket kedvelem. Csak itthon szoktam kicsit “bugizni”,ami még megmaradt a "táncos " múltamból. Ha lenne rá lehetőségem biztosan folytatnám, legközelebb talán Zentán van valamilyen csoport , de annyit nem tudnék utazni.

- No de nem csak a tánc miatt járunk szórakozóhelyekre. Ha nem ott, akkor hol ismerkedik egy fiatal nő?

- Háááát nem feltétlenül csak a diszkóban lehet ismerkedni. Mondjuk az interneten is lehet, vagy mivel ugye én boltban dolgozok ott is sok ember megfordul, köztük elég sok jóképű legény:) A diszkóban általában ittas állapotban buliznak az emberek, amitől sokszor taplók és nem tudnak illemet mutatni. Értem én, hogy sokan a gátlásaik leküzdése végett alkoholizálnak, de nagyon sokszor átesnek a ló túloldalára. A boltban vagy mondjuk a medencénél minden elkezdődhet egy mosollyal is. Mondjuk én nem nézek konkrét dolgot egy férfin, egyszerűen csak az összkép,meg a kisugárzás ami számít.

- A kisugárzás, akkor is fontos, ha a kifutóra lép az ember...

- Érdekes, de nem emlékszem arra, hogy bármikor is lámpalázas lettem volna. A lányoknál a testsúly meg a kilók egy örökös probléma, persze én sem vagyok tökéletes, de kaptam már annyi jó visszajelzést, hogy elhiggyem, hogy rendben vagyok Azért teszek is érte, sportolni minden nap szoktam, egy héten háromszor aerobic edzésekre járok, minden este futok pár kilométert és a barátnőm is segit felkészülni a versenyre. Először két éve jelentkeztem a szépségversenyre és annyira elvarázsolt és megtetszett, hogy mindenki veled foglalkozik, a fodrászok, a sminkesek, megtanitanak hogyan kell helyesen végig vonulni a szinpadon és gyönyörű ruhában sétálhatsz végig mindenki előtt. Úgy érezheted magad, mint egy hercegnő. Imádtam minden egyes percét a versenynek és tudom, hogy jó buli lesz és sok új embert megismerhetek. A jövőben szeretnék továbbra is a modellkedéssel foglalkozni és tervezem,hogy külföldön is szerencsét próbálok. Egyelőre csak amatőr modell vagyok. Ez úgy úgy néz ki, hogy a fotósok felkérésére állok modellt, a portfóliójukba szükséges képek elkészítéséhez. Imádom, ha fotóznak, jó érzés, amikor csak rád fókuszálnak a fotósok és szép képk készülnek. Remélem, hogy egyszer a hobbiból hivatássá válik a modellkedés és sikeres lehetek.

(Szerző: Takács Rajmund)