2024. május 13., hétfő

STRANDSZÉPE 2014: Miskolci Mirella

Horgos

18 éves

Tanuló

SMS-kód: MA 12

"Egy kerek fenék, két szép kebel... egy bomló hajkorona, melybe belemarkolunk és illatát mohón élvezzük...egy test, mely testet kíván, egy érzés, mely vágyat szül...vajon csak ez lenne a Nő? Nem hiszem! Megfoghatatlan szépsg...éteri tisztaság...angyalszárnyon érkező remény...vajon ez lenne a Nő? Nem hiszem! Akkor mi? Csak egy másik Ember...”

(ismeretlen szerző)

MINDENKI ÉRZI, HA ELJÖTT AZ IDŐ A VÁLTOZÁSRA

 Miskolci Mirella a tizennyolc éves horgosi leányzó, régebben, nem vállalta volna a jelentkezést a versenyre. Mára az egykor befelé forduló kamaszból egy vidám fiatal lett, aki élvezi az életet és a nyarat. A szépségversenyre való felkészülés mellett egy kirándulást is tervez.

- Egy magyarországi utazást tervezünk, Budapestre az unokanővéremhez, majd a Balatonra. Fürdés, városnézés és persze az elmaradhatatlan városnézés, mert imádom az állatokat. A kutyák a kedvenceim, de az egzotikus állatok közül a zsiráf és a nagymacskák. Itthon az utóbbiakból természetesen nem tartok, csak két macskám és egy kutyám van, egy labrador, de nagyon szeretnék egy dobermant. Lenyűgöz a szépsége.

- És szépen izmolt is, ami akár fontos is lehet számodra, aki komoly edzésbe kezdett!

- Igen, szeretek edzeni, nem régen kezdtem, fontos a külsö és az egészséges életmód. Testépitésbe kezdem, de azért nem akarok annyira kidolgozott lenni mint a profik. Szerintem egy nőnek is jól áll ha kcsit izmosabb, határozottak a kontúrjai. Egyik lány ismerősöm sem, csatlakozik hozzám, de azért érdekesnek tartják. Szabadkára járok be, busszal, vagy a sínbusszal. Nem, már nem a legendás szürkével, van új de az is igencsak lassú.

- Hogyan viszonyulnak egy testépítő lányhoz a többiek?

-Hát azért nem félnek tőlem, de szoktak viccelni, még csak egy hónapja kezdtem, úgyhogy jelentős eredmények még nincsenek. Vannak, akik már észrevették rajtam, hogy edzek igaz. szigorú az étrend én napi 4-5 órát “gyúrok” minden nap. Talán a vállamon a fenekemen és a mellkasomon látszik a formálódás. Megfelelő étrend nélkül azonban, nem lennének eredmények, vagy csak nagyon lassan. Nem szabad édességet, fehér lisztet, zsírt és üdítőket fogyasztani. Viszont hasznos a fehér hús, zöldség, gyümölcs, nagyon nehéz kibirni, de csak akarat kérdése. Én eldöntöttem, hogy ezt szeretném csinálni. Jelenleg, nem dolgozom, tanulni szeretnék, sajnos különböző okokból vannak elmaradásaim ezen a téren, amit szeretnék mielőbb bepótolni. Vannak terveim, valamelyik városban továbbtanulni, majd szívesen lennék óvónő, de mint mondtam ez még a jövő. Persze azért az edzést sem hagyom ki!

- Ha a testedzést helyeslik, akkor gondolom a szépségversenyre való nevezést is támogatják...

- A környezetemből, sok pozitív visszajelzést, kaptam a jelentkezést illetően, sokan szurkolnak. Ezelőtt soha nem vettem részt ilyesmin. Nem volt hozzá önbizalmam, nem éreztem szépnek magamat. Nem tetszett sem a hajam, sem az alakom, akkor még nem így néztem ki, mint most . Ha valaki most látna meg sem ismerne. Sokkal zárkózottabb is voltam, nem jártam el sehová, nem igazán érdekelt a buli. Egy éve beszélt rá az egyik barátnőm, hogy kísérjem el. Elmentem és akkor úgy éreztem, hogy átszakadt egy gát. Rájöttem, hogy nem kell megfosztanom magam, a társaságtól és a jó hangulattól. Azelőtt, szinte soha sem tudtam elengedni magamat, most már ilyen gondok nincsenek, szinte minden hétvégén járunk valamerre. Természetesen Leginkább a környékre, Oromhegyes, Ada, Palics, Szabadka, Kanizsa stb, leginkább diszkókba meg néha koncertekre. Horgoson, nem nagy szórakozási lehetöség van, kávézók, inkább.

- Akkor kezdődött a változás?

- A külsőmmel is akkor kezdtem törődni, öltözködés, edzés, smink, frizural ilyesmi. Azoknak a lányoknak, akik nincsenek mgelégedve a külsejükkel azt tanácsolom, hogy ne hagyják el magukat. Szerintem minden lánynak az az álma, hogy legyőzze a félelmeit. Mindenki érzi azt magában, hogy mikor kell változtatni, s hogy mikor áll készen rá. Természetesn azóta a fiúk is jobban érdeklődnek irántam, talán túlságosan is rámenősek, mindig oda kell figyelni, hogy kikkel állunk szóba, de barátságos típus vagyok, senkinek sem mondok rosszat. Nagyon tetszik, amit eddig tapasztaltam a versenyből, az előkészületeket persze. Izgulok, hogy mi lesz, már alig várom. Persze, nem várok eredményt vagy valami egetrengető hatást, de még soha nem voltam ilyesmin. Tulajdonképp anyukám beszélt rá ez volt az álma, hogy ott lásson. Én sem tiltakoztam az ötlet ellen és örülök, hogy így történt.

(Szerző: Takács Rajmund)