2024. május 12., vasárnap

Lányok jelentkezzetek!

A benevezéseket folyamatosan várjuk, a beérkezett fényképeket pedig csütörtöki és szombati kiadásainkban jelentetjük meg. A benevezéseket zárt borítékban (szerkesztőségünk címére: Magyar Szó, Vojvoda Mišić utca 1., 21000 Novi Sad, a borítékra kérjük, írják rá: Strandszépe), vagy e-mailben (strandszepe@magyarszo.com) várjuk, küldjenek két fényképet magukról (az egyik portré, a másik egy teljes alakot ábrázoló, fürdőruhás álló kép legyen), a következő adatokat mellékelve: név, cím, telefonszám, életkor, foglalkozás, idegen nyelv ismerete.

Felhívjuk a kedves hölgyek figyelmét, hogy a szabályzatnak nem megfelelő képeket nem közlünk, tehát egy portrét kérünk és egy fürdőruhás, álló képet, valamint nem közöljük a képet, ha a kért adatokat nem kapjuk meg.
Versenyünkön 15 évnél idősebb és 25 évnél fiatalabb hölgyek vehetnek részt, kiskorú személyek esetében kérjük valamelyik szülő írásos beleegyezését is a részvételhez.

A döntőt július 13-án (vasárnap) rendezzük meg a Strandszépe-gála hagyományos helyszínén, Magyarkanizsán, ahol eldől, ki lesz a Magyar Szó idei szépe, és egyben kiderül az is, ki lesz az olvasóink által kiválasztott szépségkirálynő.

A szépségkirálynők és udvarhölgyeik az idén is gazdag jutalomban részesülnek – az ajándéklista pedig még azért nem végleges, mert folyamatosan bővül. Ami már biztos: az idei győztesek is eltölthetnek egy hetet (szeptember 5-e és 12-e között) a brači Fülöp Apartmanházban, ezenkívül egy többszöri belépésre feljogosító kártyát is kapnak rendezvényünk másik támogatójától, a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőtől.