2024. május 20., hétfő

A TSC hétgólos mérkőzésen nyert és már bebiztosította a harmadik helyet

TSC - Radnički 1923 4:3 (3:0)

TSC Aréna, 2500 néző. Vezette: Pavle Tomić (Belgrád). Góllövők: Jovanović a 7., Đakovac a 10., és az 56., Stojić a 10., illetve Ouijdi a 61., Gluščević a 78., és Bukumura a 90+1. percben.

TSC: Ilić (Simić), Đorđević, Stojić, Krstić, Cvetković, Pejić (Antonić), Radin (Vulić), Đakovac, Ćirković (Sós), Jovanović (Rakonjac), Pantović (Milosavljević).

Radnički 1923: Leković, Adžić (Ćosić), Šerbečić, Mitrović, Dadić, Zorić (Bukumura), Ristić, Đurić (Gluščević), Aleksić (Vižđi), Bevis, Vidosavljević (Ivelja).

A TSC egy izgalmas mérkőzésen már negyedóra után három góllal vezetett. Végül hétgólos meccsen 4:3-ra nyert a Radnički 1923 ellen. A Szerb Szuperliga 34. fordulójában a TSC Arénában megrendezett találkozón a hazaiak ezzel a győzelemmel három fordulóval a vége előtt már bebiztosították a bronzérmet. Mivel a Partizan csak egy pontot szerzett Kruševacon a Napredak vendégeként, így a TSC hátránya mindössze két pont a belgrádi fekete-fehérekkel szemben.

Jovanović már a hatodik percben megszerezte a vezetést csapatának, csupán négy perccel később a jó formában játszó Ćirković tálalt az érkező Đakovac elé, aki magabiztosan lőtt a kapu közepébe. A 15. percben Ćirković szögletét Pejić fejelte kapura, a vendégek kapusa előbb még hárított, azonban Stojić elé került a labda, aki közelről háromgólosra növelte a hazaiak előnyét. A félidő végén a vendégek is gólt lőhettek volna, de Vidosavljević a kezezés miatt jogosan megítélt tizenegyest a jobb kapufára lőtte.

A második játékrész is topolyai góllal kezdődött: ezúttal Ćosić kezére pattant a labda, a tizenegyest Đakovac az 56. percben lőtte nagy erővel a jobb felső sarokba. Nem sokkal később azonban Ouijdi megszerezte a vendégek első gólját. A 78. percben a csereként beállt Gluščević a második góljukat is belőtte, izgalmassá téve a találkozó hajráját. A 4:3-as végeredményt Bukumira állította be a bírói ráadás első percében.

A TSC vasárnap délután 14 óra 30 perctől a TSC Arénában a belgrádi Čukaričkit fogadja.

Nyitókép: TSC