2024. április 19., péntek

Megtartották a harmadik sorsolást

Megtartották a harmadik sorsolást a Vedd el a számlát és nyerj! nevű nyereményjátékban.

Ebben a körben is csaknem 180 ajándékot sorsoltak ki. A két belgrádi lakás mellett 12 személygépkocsi, valamint párizsi, New York-i és görögországi utazások is gazdára találtak. A nyeremények összértéke meghaladta a 31 millió dinárt. Azok a borítékok, amelyeket nem sorsoltak ki, továbbra is versenyben maradnak. Az utolsó sorsolást március 31-én tartják.

A belgrádi lakást a pancsovai Sofija Manojlović és a vlasotincei Goran Bogdanović nyerte meg.

Fiat 500L típusú személygépkocsit Sandra Kujčanović (Újbelgrád), Snežana Šarić (Panonija), Aleksandra Nakrajkućin (Nagykikinda), Marica Stanojev (Óbecse), Marija Đurić (Lazarevac) Bora Gilezan (Nagybecskerek), Milenko Vrgoč (Čelarevo), Jadranko Nikolić(Vranje), Dragica Dragićević (Sovljak), Goran Stojadinović (Vlasotince), Milivoje Tomić (Vrnjačka banja) és Josin Subić (Uzdin) nyert.

Görögországi utat Đuro Tutuš (Újvidék) és Miodrag Živanović (Kragujevac) nyert, míg Párizsba Ksenija Bunić (Újbelgrád), New Yorkaba pedig Zvonimir Marković (Kragujevac) utazhat.

A nyertesek teljes névsora a Politika című napilapban, a Vedd el a számlát és nyerj! honlapján, valamint az államigazgatási és önkormányzati minisztérium és a Szerbiai RTV weboldalán is megjelenik.