2024. április 24., szerda

Vendégségben Budapesten

A Polgárok Házában mutatjuk be lapunkat és legújabb kiadványainkat

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett lapunk élőújság-sorozata, a soron következő állomásaként ugyanis ma este Budapesten, a Polgárok Háza dísztermében mutathatjuk be lapunkat és legújabb kiadványainkat.

A Magyar Szó stábja egy korábbi fellépésén (Ótos András felvétele)

A Magyar Szó stábja egy korábbi fellépésén (Ótos András felvétele)

A rendhagyónak ígérkező est vendégei Varjú Márta, lapunk fő- és felelős szerkesztője, Fodor István, a Tiszavidék rovat, illetve a Szórványlétben és a Menedékben című kötetek szerkesztője; Kabók Erika, a Hétvége melléklet szerkesztője, valamint a Szórványlétben című rovat ötletgazdája; Léphaft Pál, lapunk karikaturistája, a Grimasz rovat szerkesztője; Nagy Magdolna, a Jó Pajtás és a Naptár 2017 című kiadvány szerkesztője, illetve Ótos András, lapunk fotóriportere lesznek, fellépőkként pedig Csernai Panna és Koleszár Judit, a Fölszállott a páva elnevezésű népzenei tehetségkutató műsor középdöntősei, Csizmadia Anna népdalénekes tanítványai színesítik majd a programot, amelynek keretében lapunkat egy hangulatos rövidfilm, az itt élők mindennapjait pedig szerkesztőségünk munkatársainak fotói és karikatúrái mutatják majd be.

Az est vendégei, lapunk szerkesztőségének tagjai szólnak legújabb kiadványainkról: a Naptár 2017-ről, a Szórványlétben című riportkötetről és a Menedékben című kötetről is, amely sajátos lapszemlét ad az elmúlt hat évtizedben megjelent írások között válogatva.

A rendezvényre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk pénteken 18 órától a Polgárok Házába Budapesten, a Visi Imre utca 6. alatt.