2024. április 24., szerda
Labdarúgás

Bošnjak ismét a Tiszában

A vajdasági ligás adorjáni Tisza három fontos játékos nélkül maradt a télen, hiszen távozott a klubból a második kapusnak számító Veljko Vojnić és a két gólvágó, Bojan Milovanović és Miloš Grubor. Előbbi Újvidékre költözött, utóbbi pedig Ausztriában folytatja a pályafutását.

Nagyon úgy tűnik, hogy Andruskó László kapus mellé visszatér a tapasztalt hálóőr, Ivica Bošnjak, aki az elmúlt idényekben is a csapat mezét viselte.

Branislav Bulatović távozása után a Tisza elnöke és főtámogatója, Borsos Csaba az edzői teendőket is elvállalta, s értékelése szerint a csapat jól teljesített ősszel, hiszen 25 ponttal az 5. helyen állnak, de egy kis szerencsével még magasabban is tanyázhatnának.

Amikor az őszi idény közepén edző nélkül maradtunk, úgy találtuk fel magunkat, hogy az edzéseket a tapasztalt Dejan Kekezović vezette, s mivel nekem meg edzői licencem van, a mérkőzéseken én ültem a kispadon. Nagyon úgy néz ki, hogy mindez a tavaszi idényben is így marad. A felkészüléseket egyébként már január 10-én megkezdtük, s a csapattal tréningezik három új kiszemelt, de csak néhány nap múlva kristályosodik ki, hogy pontosan ki is szerepel a felnőttcsapatban. A szükséges 17 játékos természetesen meglesz, a bónuszjátékos pedig a TSC valamely ifi labdarúgója lesz. Azt várom, hogy a csapat megőrizze helyét a liga élvonalában – nyilatkozta Boros Csaba.