2024. április 19., péntek
LABDARÚGÁS

A Potisje hírei

A Vajdasági Liga északi csoportjának tagja, a magyarkanizsai Potisje január 29-én kezdte meg a felkészülést a tavaszi bajnoki idényre, Slobodan Jokanović edző vezetésével. A csapat játékosai hetente öt edzést tartanak, háromszor a népkerti segédpályán és kétszer a sportcsarnokban, valamint hét felkészülési mérkőzést terveznek: az adorjáni Tisza, a Zenta, a szabadkai Bácska, a Bajsa, a pacséri Bácska és kétszer a Tavankút ellen.

Az átigazolási időszak alatt a csapatból hat mezőnyjátékos távozott: Tandari Zsolt Magyarországra, Denis Lazinica az Amerikai Egyesült Államokba, Davor Francišković a szabadkai Bácskába, Dušan Jović a Becsébe, Veselin Guberinić Újvidékre, Búza Attila pedig a Horgos 1911 csapatába. Kocsis Iván is jelezte távozási szándékát, de ő egyelőre még nem talált megfelelő klubot. Ezenkívül három játékos a tanulmányainak folytatása, illetve munkahelyi elfoglaltsága miatt nem áll a csapat rendelkezésére.

Az átigazolási időszak alatt a Potisje eddig három új mezőnyjátékossal erősítette sorait: Bojan Ušumović a szabadkai Bácskából, Stefan Simić a szabadkai Spartacusból, Zoran Vukov pedig Magyarországról igazolt a kék-fehérek csapatába, ezenkívül két-három új játékos leigazolását tervezik a bajnokság kezdetéig.

A meglévő játékoskeret: Dino Žužo és Saša Zarić kapusok, Papdancsó Igor, Nagy Zoltán, Nikola Romić, Saša Nikutović, Ljubomir Djukić, Stefan Paunović, Nikola Savić, Đorđe Rovčanin és Szögi László mezőnyjátékosok.