2024. március 29., péntek
KÍNAI HOROSZKÓP

A Kakas éve

A kínai horoszkóp szerint a Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik és 2018. február 15-éig tart. Keresse ki a táblázatban, melyik kínai jegyhez tartozik, majd olvassa el, mi vár önre ebben az időszakban!

Patkány

Alapvetően kedvezőnek ígérkezik ez az év a Patkány számára. Az év utolsó negyedében több társasági és családi esemény vár a népszerű Patkányra, ezért 2017 vége mozgalmasnak ígérkezik. Ha a munkatársaival a hivatalos mellett kötetlenebb összejöveteleken is részt vesz, az a jövőjére is kiható hasznos kapcsolatok kiépítését is jelentheti.
A Patkány a Kakas évében több esetben is plusz feladatot vállal, hogy kihasználhassa a vonzó érvényesülési lehetőségeket.
Pénzügyeit pozitív irányba módosítja a Kakas éve, jobban teszi azonban, ha év közben odafigyel a kiadásaira, nehogy túlságosan sok pénzt fizessen kevésbé hasznos dolgokért. Érdemes az év során mindig ébernek maradnia, hogy egy-egy új, munkáját érintő lehetőséget azonnal megragadhasson, és habozás nélkül léphessen. Több váratlan esemény is adódhat a Patkány munkáját illetően, amelyekre érdemes gyorsan reagálnia, és új, kedvező irányba irányítania karrierjét.
Az életet a maga teljességében éli meg, erre pedig tökéletes időszakot biztosít számára 2017-ben a Kakas éve.

Bivaly

2017-ben különösen biztatóak a kilátások a munkáját illetően a Bivaly számára. A Kakas évében nagy örömet jelent majd a Bivaly jegyében születettek számára, hogy megmutassák a bennük rejlő lehetőségeket és képességeket.

Annak ellenére, hogy az anyagi helyzet is pozitív irányba változik majd, ez az év sajnos nem kedvező a kockázatvállalás szempontjából. Ha a Bivaly nem eléggé körültekintő a Kakas évében, akkor könnyen anyagi kára is származhat egy-egy meggondolatlanul meghozott pénzügyi döntést követően.
Ami a magánéletét illeti, a Bivaly számára kimondottan kedvezőek a kilátások. A szerelem megváltoztathatja majd több egyedülálló Bivaly életét is.

Tigris

A Tigris a bátorság jegyében született, lenyűgöző és vonzó személyiségjegyekkel rendelkezik; lelkesen és teljes elszántsággal áll az élet erőpróbái elé. Így lesz ez 2017-ben is, amikor is sok olyan szituáció adódik a Tigris számára, amikor lehetősége lesz jelenlegi élethelyzete javítására magánéleti, illetve szakmai életében egyaránt.

A Kakas évében azonban a túlságosan makacs és önfejű hozzáállás helyett a lehető legtöbbet kell kihoznia az adott lehetőségekből. Nem érdemes a teljesen új dolgokba belefognia, sokkal inkább abban kell fejlődnie és profizmusra törekednie, amiben már rendelkezik tapasztalattal és gyakorlattal. Legyen elég rugalmas, és ne zárkózzék el az új eljárásoktól és módszerektől. Munkatársak távozásával új pozíciók nyílhatnak meg a Tigris munkahelyén, ezáltal pedig magasabb posztra kerülhet.

Nyúl

A munkahelyi előmenetelében kisebb-nagyobb akadályokra kell számítaniuk 2017-ben a Nyulaknak, de egyébként sem árt óvatosnak lenniük. A vegyes kilátások ellenére azonban a Kakas éve mégiscsak fontos időszak lesz. Ezt pedig azért érdemes észben tartania a Nyúlnak, mert hiszen ez az év lesz a későbbi sikeres jövő megalapozása. Számos lehetőség adódik majd arra, hogy nagyszerűen hasznosítsa korábbi tapasztalatait és meglévő szakértelmét. A független megközelítés helyett érdemes másokkal együttműködve dolgoznia, hiszen így nagyobb elismerésre is számíthat.

Jó hír, hogy az év utolsó hónapjai a Nyulak számára egyre kedvezőbbek lesznek. A Kakas éve rengeteg kiadással jár a Nyúl számára, erre jó lesz időben felkészülni. Sokat fog költeni utazásra és a lakásának szebbé tételére, de egyéb váratlan eseményekre is.

A Nyúl 2017-ben igazán jól kezeli majd az emberi kapcsolatait, így megértéssel és párbeszéddel majdnem minden esetben képes lesz megoldani a feszült helyzeteket.

Sárkány

A 2017-es kínai holdév az előrelépés, a lehetőségek és a jó szerencse időszaka lesz. Ráadásul különösen biztatóak a kilátások a Sárkány munkáját illetően; az év során jelentős előrelépésre számíthat. A Kakas éve remek alkalom lesz arra, hogy a Sárkány hasznosítsa képességeit és tapasztalatait.

A jegy szülötte jól kijön kollégáival, ez pedig előnyére válik majd, hiszen magabiztos természetének köszönhetően sok emberre tesz jó benyomást, és új barátokat is szerezhet. Ha több időt szentel kedvteléseire, akkor sok kellemes pillanatot tartogat számára a Kakas éve.
A társasági életet illetően 2017-ben sok esemény részese lesz a Sárkány. Számos alkalommal jár el majd szórakozni, sok kedves estét fog barátaival eltölteni. Pénzügyei is jól alakulnak most, de tegyen félre egy kis pénzt, mert ez fontos.

Kígyó

A Kakas éve a Kígyó számára a magánéletében sok pozitívumot tartogat. A Kígyó már a Kakas évének első napjától kezdve erős késztetést érez arra, hogy javítson saját élethelyzetén.

Ha a jegy szülötte 2017-ben munkát keres, akkor biztosan megtalálja magának azt a lehetőséget, amely mindenben megfelel az elvárásainak.

Abból eredően, hogy a Kakas éve alapvetően kedvező a Kígyó számára, minden új lehetőséget érdemes megragadni az év során, akár egy plusz munkáról, akár egy továbbképzésről, hobbiról vagy tanulásról is legyen szó. Minden ilyen alkalommal gyarapíthatja tapasztalatait, a 2017-es év pedig ténylegesen kedvez a szorgalmas és törekvő embereknek. Pénzügyi szempontból is bátran próbáljon ki minden újdonságot.

Ahhoz, hogy a jegy szülötte a Kakas évében céljait elérje, változtatnia kell szemléletén, jól meg kell vizsgálnia, mi is a valóság, mi a képzelet. Ezenkívül igen fontos lesz megfigyelnie, hogy mások hogyan látják mindezt, s ő hogyan látja majd ezt néhány év múlva, minek van értelme, s minek nincs. Egy kis elmélyülés, meditálás itt sokat segít.

A pénzügyek területén óvatosságra van szüksége a Lónak, a munka terén pedig igyekezzen a legjobb fényben feltüntetnie önmagát. Most fontos a látszat is, a külső megjelenés, a kép, melyet mások elé tárnak.

A szerelemben végre javulás áll be a Kakas évében, sőt, mások tanácsát is fogadja meg, mert ez is most hasznot hozhat. A 2017-es év kedvező az utazásra, már most nem árt eltervezni, hova és mikor utazik el, akár csak a hétvégeken. Szenteljen elég időt a szórakozásra is, csak költekezzen megfontoltan.

Kecske

Az élet minden területén több erőfeszítésre lesz szüksége a Kecskének a 2017-es évben. A határozottság és a céltudatosság most valójában meghozza a gyümölcsét, most érdemes felgyürkőzni, több erőt kifejteni, túlórázni, s áldozatokat hozni. Megvan az életben a pihenés és szórakozás ideje is, ám ez a Kakas éve nem erről szól.

A Kecskéknek a kreativitásuk és bizonyos adottságuk most nemcsak hogy kifejezésre juthat, hanem jelentős elismerést is hozhat számukra. A jegy szülötteinek a munka és elismerés terén beindul egy kedvező időszak, ám keményen meg is kell most dolgozni érte.

Rengeteg kiadása is lesz, melyek hosszú távon kifizetődnek. A családi ügyek, az otthon meg az ingatlan is jelentős változásokon megy keresztül a Kakas évében, számíthat építkezésre, tatarozásra, költözködésre vagy akár ingatlaneladásra vagy -vételre is.

Majom

A jegy szülöttének el kell gondolkodnia azon, hogy szakmai képességét hogyan és milyen irányba szeretné folytatni. A döntés után pedig tegye meg a szükséges lépéseket, mert most igen kedvező az idő erre. Ez a 2017-es év az új kezdet időszaka, az öntudatosság jót hoz, a vágyak teljesülnek.

A kockázatokat azonban kerülnie kell a Majomnak a Kakas évében, főleg a pénzügyekben, s ebben az évben meg kell tanulnia alkalmazkodni is. Ha nem vállal fölösleges kockázatokat, akkor nincs mitől tartania, és a siker is biztos.

A családban összhang lesz, és egy emlékezetes nyaralásban is része lehet a jegy szülöttének. Baráti és ismeretségi köre most kiterjed, ami majd hosszú távú barátságokat hoz, melyek nemcsak lelki téren hoznak jót az idő múlásával, hanem más életterületet is segíteni fognak.

Kakas

A Kakasnak a saját évében lesz a legnagyobb sikere a többi jegyhez képest. Ez az év fontos fordulópontot hoz, ahogyan mondani szokás: „Fordul a kerék.” A Kakas a múltat 2017 folyamán véglegesen lezárja, s itt az idő végre, hogy az új elképzeléseket valóra is váltsa, ne csak álmodozzon róla. Szakmai előmenetelre és jó keresetre is számíthat a jegy szülötte, hisz a saját évében van, s majd csak 12 év múlva lesz hasonló alkalma, ám mégsem szabad túlzásba vinni semmit. Tehát egy kis odafigyelés nem árt, nem kell félvállról venni a dolgokat, mert az megbosszulja önmagát, és fölösleges kockázatokat sem szabad vállalni.

A kikapcsolódás és a hobbi most sok örömet hoz a Kakasnak, élvezze ki szabad idejét, akár új hobbit, szórakozást is kereshet.

Sok családi eseményben is része lesz, sőt, ő lesz a fő kivitelezője, ezért fontos, hogy idejében és kedvesen segítséget kérjen a szervezésben, ne terhelje túl magát, és így nem is lesz ideges, hanem az öröm fokozódik.

Kutya

Most ne számítson a jegy szülötte anyagi gyarapodásra, ne álmodozzon nagy nyereségekről és gazdagságról, ellenkezőleg, a Kakas évében egy kicsit szorítania kell a nadrágszíjon. Kérjen tanácsot a hozzáértőktől, ha olyasmit vásárolna, amihez nem sokat ért, mert ha nem teszi meg időben, akkor e téren is valószínű a veszteség. A munkájába vezessen be újításokat, alkalmazkodjon a modern és a gyorsuló világ vívmányaihoz, mert máskülönben úgy lemarad, hogy nemigen hozhatja be majd azt a Kakas év elmúltával.

Ha szükség van rá, iratkozzon be tanfolyamokra, tanuljon, informálódjon, tartson lépést a korral. Ha nem hallgatja meg ezt a tanácsot, akkor a Kutya nemcsak hogy nem tud haladni, hanem rosszabbodik a helyzete. A szerelemben nem kell siettetni a dolgokat, most lassan, lépésről lépésre haladjon.

Az egészség terén nem lesz gond, ha a jegy szülötte nem halasztgatja a tennivalókat, és kerüli a stresszhelyzeteket. Vágjon bele az új dolgokba, fogadja el a kihívásokat, s akkor sikert arathat a Kakas évében.

Disznó

Eredményekben gazdag évre számíthat a jegy szülötte. A szerelemben gyönyörű események játszódnak le, bármit is szeretne, most megadatik. A Kakas éve végre elhozza a teljes mértékű élvezetet, s minden Disznó úgy érzi majd, hogy az élet csodás. Támogatást a kedvesétől és a családjától is kap, lelki téren is, pénzben is és fizikai segítségben is kinyilvánítják majd ezt, emellett kiemelkedő, örömteli családi eseményeknek is részese lesz a 2017-es év folyamán.

Számos rendezvényre hívják meg, ezekben örömét leli, tehát minden téren siker vár a jegy szülöttére. Egy kis szóbeli konfliktus adódik azonban, s bárki is legyen a vita okozója, azt kedves szavakkal kell elrendezni, megbeszélni, kibeszélni, megmagyarázni, s így megoldódik a helyzet. A munka terén is lesz némi változás, ám mindez jókor történik, és jót is hoz. Pénz lesz bőven, vegyen részt nyereményjátékokban is, mert a Kakas éve csodákat ígér.

Kínai állatövi jegyek táblázata

Az év általában februártól kezdődik (január vége és február közepe közt van, minden évben változik a hold állásától függően), s a jövő év februárjáig tart, tehát ha valaki például 2000 januárjában született, akkor ő nem tartozik a Sárkány jegyéhez, mert az majd csak februártól kezdődik, hanem még az előtte lévő év jegyéhez tartozik, mely 1999 februárjától 2000 februárjáig tart, ez pedig ebben az esetben a Nyúl jegye.

Patkány (1936; 1948; 1960; 1972; 1984; 1996; 2008; 2020)

Bivaly (1949; 1961; 1973; 1985; 1997; 2009; 2021)

Tigris (1950; 1962; 1974; 1986; 1998, 2010; 2022)

Nyúl (Macska) (1939; 1951; 1963; 1975; 1987; 1999; 2011)

Sárkány (1952; 1964; 1976; 1988; 2000; 2012;)

Kígyó (1941; 1953; 1965; 1977; 1989; 2001; 2013; )

 (1954; 1966; 1978; 1990; 2002; 2014)

Kecske (1955; 1967; 1979; 1991; 2003; 2015)

Majom (1944; 1956; 1968; 1980; 1992; 2004; 2016)

Kakas (1957; 1969; 1981; 1993; 2005; 2017)

Kutya (1946; 1958; 1970; 1982; 1994; 2006; 2018)

Disznó (1935; 1947; 1959; 1971; 1983; 2007; 2019) 

RENDELHETŐEK: SORSHOROSZKÓPOK, PÁRKAPCSOLATI ÖSSZEVETŐ HOROSZKÓPOK, FENG SHUI-ANALÍZIS, PROGRAMOZOTT KRISTÁLYOK, SZERENCSEHOZÓ MAGNETIT KARPERECEK, NEGATÍV ENERGIÁK ELTÁVOLÍTÁSA ÉS A LEGERŐSEBB JELLEGŰ BAGUA-TÜKRÖK, MELYEK ENERGETIKAI VÉDELMET BIZTOSÍTANAK.

PÉNZES ETELKA, TEL.: 063/ 8-920-936 (14–21 ÓRÁIG), E-MAIL: p.etelka@mts.rs