2024. április 19., péntek
NYUGAT-BÁCSKA

Együtt vidámságban

Célba ért a Négyesfogat

Január 21- én tartották az idei házigazdáknál, a szilágyi József Attila Művelődési Egyesületben a Négyesfogat záróműsorát. A jelenetekben, táncban, zenében bővelkedő esten sor került a műsorszámokat megörökítő fényképalbumok és dvd-felvételek átadására.

A szilágyi művelődési egyesület elnöke, Surján Csaba átnyújtotta a vándorzászlót a jövő évi, 50. Négyesfogat leendő házigazdáinak, a gombosi Arany János Magyar Művelődési Egyesület képviselőinek.
A doroszlói Móricz Zsigmond Magyar Művelődési Egyesület színjátszó csoportja vidám jelenetek előadásával aratott nagy sikert. A gombosi Arany János MME műkedvelő színjátszói népi jelenetekkel nyűgözték le a közönséget. A kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület fiataljai modern táncot adtak elő, szülőfalujuk szeretetéről szóló jelenetet írtak és játszottak el. Koleszár Judit és Csernai Panna ezúttal slágert énekelt. Toldi István népmesét mondott. A szilágyi József Attila ME fiatal színjátszóinak, Búzavirág asszonykórusának és Borvirág férfikórusának produkciói nyújtottak emlékezetes élményt.
A záróműsort közös vacsora és mulatság követte.