2024. április 20., szombat
KARATE

Edzéssel egybekötött évértékelő

A horgosi kjokusin karate klub megtartotta az edzéssel egybekötött évértékelő ünnepségét. A tréninget követően a négydanos Nagygyörgy Zoltán edző értékelte a tavalyi év történéseit, a versenyzők eredményeit:

Idén is kevesebben vagyunk, főleg a fiatalabb korosztályból hiányoznak versenyzőink, akik szüleikkel együtt külföldre költöztek. A múlt évben nyolc hazai és külföldi versenyen vettünk részt. Meghívásos tornán jártunk Érden, Agárdon, Kiskunmajsán, Kőbányán, Muzslán, Várnában, Belgrádban és Budapesten. Versenyzőink serdülő, ifjúsági és felnőtt korosztályban léptek szőnyegre, leütéses küzdelmi és formagyakorlati versenyszámokban. Összesen kilenc arany-, négy ezüst- és öt bronzérmet szereztünk. Három versenyzőnk részt vett a magyarországi Velencén megrendezett nemzetközi edzőtáborban. Major Zsuzsanna, akárcsak a korábbi évben, ezúttal is mint válogatott versenyző lépett fel Szerbia képviseletében Bulgáriában, Szlovákiában és Magyarországon – mondta Nagygyörgy Zoltán.

Az eseményt megtisztelte részvételével Sors Róbert, a helyi közösség tanácsának elnöke, valamint az új klubelnök, Táborosi Győző, aki egyben a helyi Kárász Karolina Általános Iskola tornatanára. Sors ígéretet tett, hogy a jövőben a helyi közösség a rendelkezésére álló autójával segíteni fog a versenyekre való eljutásban.